سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم

استقبال زیاد از محل‌های اسکان آموزش و پرورش نشان‌دهنده میزبانی شایسته از زائران است

قم(پانا)- سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم گفت: استقبال از مکان های محل اسکان آموزش و پرورش دربین مسافران بسیار بالاست و این موضوع نشان دهنده میزبانی شایسته توأم با اخلاق کریمانه همکاران فرهنگی است.

کد مطلب: ۱۵۵۵۵۸۸
لینک کوتاه کپی شد
استقبال زیاد از محل‌های اسکان آموزش و پرورش نشان‌دهنده میزبانی شایسته از زائران است

حسین محمودی در  حاشیه بازدید از مدارس اسکان نوروزی استان قم  با اشاره به زحمات شبانه روزی همکاران فرهنگی در جهت تامین شرایط مناسب برای اسکان زائران نوروزی، اظهار کرد: میزبانی از زائران شهر مقدس قم در واقع پشتوانه خیلی خوبی در زمینه های مختلف برای تقویت رفاهیات مسافرین و زائران استان می باشد.

سرپرست معاونت اجتماعی فرهنگی و زیارت استانداری قم، ضمن ابراز خرسندی از رضایت زائران و مسافران از کیفیت خدمات اسکان نوروزی آموزش و پرورش قم خاطرنشان کرد: استقبال از مکان های محل اسکان آموزش و پرورش دربین مسافران بسیار بالا هست.

وی افزود: این موضوع نشان دهنده میزبانی شایسته توأم با اخلاق کریمانه همکاران فرهنگی می‌باشد.

سید مصطفی حسینی فاضل سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان قم نیز در این بازدید، عنوان کرد: تا کنون بیش از ۳۰ هزار نفر از زائران شهر مقدس قم در مدارس استان اسکان داده شده اند.

وی گفت: در مجموع آموزش و پرورش قم با ظرفیت ۲۵۲ مدرسه و بالغ بر ۲۱۸۰ کلاس درس، آمادگی پذیرش ۱۸ هزار نفر از زائران کریمه اهل بیت(س)را در هر شبانه روز دارد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار