مانور بین‌المللی «یاوران انقلاب، پیشتازان مقاومت» در قم برگزار می‌شود

قم (پانا) - رئیس سازمان دانش‌آموزی استان قم گفت: مانور بین‌المللی «یاوران انقلاب، پیشتازان مقاومت» با حضور ۳۵۰۰ دانش‌آموز پسر از ۷۲ ملیت در قم برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۳۹۷۰۵
لینک کوتاه کپی شد
مانور بین‌المللی «یاوران انقلاب، پیشتازان مقاومت» در قم برگزار می‌شود

حجت‌الاسلام سید علیرضا دادمرزی در گفتگو با خبرنگار پانا اظهار کرد: «برای نخستین بار در ایران، بزرگ‌ترین مانور بین‌المللی «یاوران انقلاب، پیشتازان مقاومت»  همزمان با ایام چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور بیش از ۳۵۰۰ دانش‌آموز پسر از ۷۲ ملیت مختلف در قم برگزارمی شود.»

وی افزود: «این اجتماع عظیم به همت سازمان دانش آموزی قم و حمایت سازمان دانش آموزی کشور و با استفاده از ظرفیت‌های تربیتی و تشکیلاتی برای ایجاد فضایی پرشور و انگیزه‌بخش برای دانش‌آموزان برگزار خواهد شد تا شکوه مقاومت، وحدت و ولایت‌مداری نوجوانان انقلاب را به نمایش بگذارد و شعار و پیام جهانی همبستگی میان ملت‌های آزادی‌خواه را با عنوان «از قم تا قدس» به دنیا مخابره کند.»

رئیس سازمان دانش آموزی قم گفت: «مانور بین‌المللی «یاوران انقلاب، پیشتازان مقاومت»، از ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ با حضور مسئولان وزارتی، استانی و برخی مدیران دستگاه ها و  فرماندهان نیروهای مسلح در سالن ورزشی خانه مهندس پردیسان برگزار و به صورت مستقیم از شبکه استانی قم، شبکه امید و برخی سکوهای فضای پخش خواهد شد.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار