معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم:
۲۰ هزار دانشآموز قمی در سال جاری آموزشهای ترافیکی را فراگرفتهاند
طرح گذرگاههای عبور ایمن دانشآموزان در قم اجرا می شود
قم(پانا) - معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم با اشاره به اینکه ۲۰ هزار دانش آموز قمی در سال جاری آموزشهای ترافیکی را فراگرفته اند، گفت: طرح عبور ایمن دانشآموزان در مناطق ۲ و ۶ شهرداری، سال آینده اجرایی خواهد شد.
رضا خانهزاد یزدی، امروز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در سالن همایش رضوان شهرداری قم اظهار کرد: امسال ۲۰ هزار دانشآموز قمی آموزشهای ترافیکی را فرا گرفته و با مولفههای آموزشی آشنا شدهاند.
وی افزود: پیامهای آموزشی بهطور مستمر در پلهای هوایی اکران میشود و این نوع اقدامات نقش مهمی در کاهش تخلفات و تصادفات شهری داشتهاست.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم عنوان کرد: مطالعات گذرهای عرضی ایمن در مناطق ۲ و ۶ برای عبور دانشآموزان خبر آغاز شده و این طرحها سال آینده اجرایی خواهد شد.
خانه زاد شهری با اشاره به آمار جابهجایی مسافران در قم گفت: قم از نظر جوانی ناوگان در رتبه اول و از نظر تعداد ناوگان فعال در رتبه دوم کشور قرار دارد به طوری که در فروردین امسال ۱.۵ میلیون نفر و در خرداد ۲.۵ میلیون نفر توسط ناوگان عمومی جابهجا شدند.
وی همچنین از انعقاد قرارداد ۴۰ میلیارد تومانی برای مکانیزهسازی پلهای عابرپیاده خبر داد و گفت: بخش زیادی از تجهیزات وارد شده و به تدریج عملیاتی میشود. در حوزه هوشمندسازی تخلفات نیز ۵ تقاطع به سیستم ثبت تخلفات عبور از چراغ قرمز مجهز شده و تا پایان سال این تعداد به هشت تقاطع افزایش خواهد یافت، تجهیز ۱۲ تقاطع دیگر نیز در سال آینده اجرایی میشود.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم افزود: تاکنون ۳۰ تقاطع شهر قم به سیستمهای هوشمند مجهز شدهاند و تا پایان سالجاری این تعداد به ۴۰ تقاطع خواهد رسید.
وی اضافه کرد: همچنین تجهیز ۱۴ تقاطع دیگر در سال آینده برنامهریزی شدهاست تا همه ۵۴ تقاطع شهر قم هوشمند شود، از سوی دیگر پارکینگ زائر بهطور کامل هوشمند شده است.
خانه زادشهری تصریح جرد: پارکینگهای شرقی حرم مطهر حضرت معصومه(س) و بهار نیز تا پایان سال به این سامانه مجهز خواهند شد و با این اقدامات شهروندان میتوانند ظرفیت پارکینگها را بهصورت آنلاین مشاهده کنند.
وی با اشاره به بهسازی نقاط حادثهخیز شهر اظهار کرد: محورهایی مانند فردوسی، ۱۵ خرداد، بلوار شهید سلیمانی، عمار یاسر و الغدیر به دوربینهای کنترل سرعت و کاهش سرعت مجهز خواهند شد.
وی گفت: در حوزه حملونقل عمومی، ۱۰ دستگاه اتوبوس دیزلی جدید وارد ناوگان شدهاند که کاهش زمان انتظار در ایستگاهها را در پیداشته است.
معاون شهردار قم همچنین از ورود ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی به ناوگان شهری خبر داد و گفت: این اقدام در راستای قانون هوای پاک انجام شده است، علاوه بر این، ۲۵ دستگاه اتوبوس قدیمی نیز در سال جاری بازسازی خواهد شد.
وی با اشاره به توسعه حملونقل در محلات، افزود: در مناطقی که امکان پوشش اتوبوس وجود ندارد، خودروهای ون به کار گرفته شدهاند، این طرح در محله شیخآباد آغاز شده و به سایر محلات نیز گسترش مییابد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم از مطالعه امکانسنجی خط دوم متروی قم خبر داد و افزود: این خط در کنار خط یک، بخشی از حملونقل درونشهری را به خود اختصاص خواهد داد.
خانهزاد یزدی با تأکید بر اهمیت مدیریت یکپارچه ترافیک و هوشمندسازی زیرساختها، اظهار امیدواری کرد که این اقدامات بتوانند قم را به یکی از شهرهای پیشرو در مدیریت شهری و حملونقل تبدیل کند.
وی خاطرنشان کرد: طرح ایمن سازی دوربرگردان مسیر زیرگذر کریمه تا میدان مرجعیت و باز شدن این معبر، تا دو هفته دیگر اجرایی خواهد شد.
معاون حملونقل و ترافیک شهرداری قم عنوان کرد: تاخیر در بازکردن برخی معابر از جمله چهارراه زاویه به دلیل عدم نصب
چراغ هوشمند بوده و با هوشمند شدن محل مذکور، طرح مهندسی این تقاطع به منظور بهره برداری مطلوبتر ساکنین منطقه اجرا شد.
وی عنوان کرد: ترافیک سنگین در محل هایی همچون دوربرگردان بلوار ۱۵ خرداد بدلیل توقف های دوبله و مورب خودورها بوده و ضرورت دارد در این زمینه فرهنگ سازی همراه با اعمال قانون صورت بگیرد.
ارسال دیدگاه