بازدید ۱۳۰ هزار گردشگر از کندوان در نوروز ۱۴۰۴

تبریز (پانا)- مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی با اشاره به استقبال چشمگیر گردشگران از روستای جهانی کندوان، از ثبت آمار ۱۲۹ هزار و ۱۵۰ بازدید در بازه زمانی ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ خبر داد و ثبت این روستا در فهرست سازمان جهانی جهانگردی را زمینه‌ساز رشد کم‌نظیر گردشگری نوروزی دانست.

کد مطلب: ۱۵۵۸۵۱۳
لینک کوتاه کپی شد
بازدید ۱۳۰ هزار گردشگر از کندوان در نوروز ۱۴۰۴

به‌گزارش روابط عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی، احمد حمزه‌زاده، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی امروز ۱۸ فروردین‌ماه با اشاره به استقبال گسترده گردشگران از روستای جهانی کندوان در ایام طرح نوروزی گفت: از تاریخ ۲۳ اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، در مجموع ۱۲۹ هزار و ۱۵۰ نفر از این روستای بی‌نظیر بازدید کردند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، روزهای ۱۱ و ۱۲ فروردین‌ماه را اوج بازدیدهای نوروزی دانست و ادامه داد: در این دو روز، کندوان پذیرای بیش از ۲۴ هزار و ۵۰۰ گردشگر بود که بالاترین میزان بازدید در طول طرح نوروزی به شمار می‌رود.

او کندوان را نخستین روستای ایران که به ثبت رسمی سازمان جهانی جهانگردی (UNWTO) رسیده توصیف کرد و افزود: این ثبت بین‌المللی جایگاه کندوان را در میان مقاصد گردشگری کشور ارتقاء داده و موجب افزایش چشمگیر تقاضای سفر به این روستا شده است.

حمزه‌زاده با اشاره به معماری صخره‌ای و زندگی جاری در دل کوه اظهار کرد: زیست فعال ساکنان، ویژگی‌های منحصربه‌فرد طبیعی و حفظ اصالت بافت، از عوامل تمایز کندوان با سایر روستاهای گردشگری کشور است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی با تأکید بر توسعه زیرساخت‌های گردشگری و حفاظت از بافت تاریخی روستا گفت: با توجه به جایگاه بین‌المللی کندوان و افزایش روزافزون بازدیدها، رویکرد ما حفظ تعادل میان جذب گردشگر و صیانت از ارزش‌های فرهنگی و طبیعی این میراث زنده است.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار