با برپایی مراسم اختتامیه؛

برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند

تهران (پانا) - اختتامیه جشنواره‌های هنری مدرسه به همت حوزه هنری کودک و نوجوان با معرفی برگزیدگان آن در بخش‌های گوناگون برگزار شد.

کد مطلب: ۱۴۶۲۹۸۴
لینک کوتاه کپی شد
برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند
به گزارش روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی، بخش آغازین آیین اختتامیه نهمین جشنواره فیلم با حضور مجیدی دبیر بخش بین‌الملل این رویداد به معرفی برگزیدگان بخش بین‌الملل اختصاص داشت.
در ادامه این مراسم متنی با مضمون دلتنگی برای حامد رحیم پور موسس جشنواره مدرسه خوانده شد و پس از پخش کلیپی از جشنواره اعلام شد که ۶۴ درصد از شرکت‌کنندگان این رویداد فرهنگی هنری را دختران و ۳۶ درصد از آنها را پسران تشکیل دادند.
برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند
۱۸ طرح برگزیده
با پخش کلیپ دیگری از روند برگزاری جشنواره‌های هنری مدرسه امیرحسین اخوین دبیر نهمین دوره جشنواره به سخنرانی پرداخت. وی در این مراسم به آثاری که از ۳۹ کشور جهان به دبیرخانه ارسال شده اشاره کرد و افزود: برگزیدگان از ۲۴ استان کشور هستند و ۱۲۰ نفر در اردو شرکت کردند. از این میان ۵۷ گروه طرحی با مضمون روایت و قهرمانان پیشرفت آماده کردند که توسط داوران بررسی شد و ۱۸ طرح برگزیده آن امروز جایزه دریافت خواهند کرد.
برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند
رسول محمدقلی رئیس بنیاد ملی نخبگان در معاونت مستعدان و آینده‌سازان گفت: بنیاد ملی نخبگان تا هفته قبل بچه‌های مستعدی را شناسایی و حمایت می‌کرد که صرفا افرادی در حوزه علمی و تحقیقاتی بودند و در کنکور یا رویدادهایی چون جشنواره خوارزمی حائز رتبه شده بودند اما از هفته قبل بنا شد که این بنیاد بچه‌های مستعد در حوزه‌های ادبی، هنری، مهارتی، اجتماعی و کارآفرینی را هم به خانواده خود اضافه کند و این بدین معناست که بنیاد ملی نخبگان شما را به عنوان نوجوانان مستعد هنری وارد بانک اطلاعاتی خود خواهد کرد.
معرفی برگزیدگان
در ادامه این مراسم با معرفی هیات داوران محور داستانی و حضور بر صحنه بهترین اثر در محور داستانی در سه مقطع متوسطه اول، متوسطه دوم و هنرستان بدین شرح معرفی شدند:
در مقطع متوسطه اول فاطمه ابراهیمی کارگردان، تدوینگر، نویسنده فیلم «کواته پل» تبندیس جشنواره را دریافت کرد و یوحنا حسینی کارگردان، نویسنده، تدوینگر، تصویربردار فیلم «آواز» لوح جشنواره را از آن خود کرد. همچنین در بخش بزرگسال امیرآراد ملکی بیگدلی کارگردان و نویسنده فیلم «آغوش» لوح بزرگسال را کسب کرد.
در مقطع متوسطه دوم تندیس جشنواره به محمدحسین حکیمی کارگردان و نویسنده و سید محمدمتین آزاد فیلمبردار و تدوینگر فیلم «متروک» اهدا شد. محمد مهدی زنگنه کارگردان، نویسنده، تدوینگر، تصویربردار فیلم «افق موازی» لوح جشنواره را دریافت کرد. همچنین لوح بزرگسال سروش کشاورز کارگردان، نویسنده، تدوینگر «آخرین بوسه من» و امیررضا دهقان فیلمبردارو صدابردار«آخرین بوسه من» اعطا شد.
در مقطع هنرستان نیز تندیس این بخش به سیدسبحان ایزدی دهکردی کارگردان وتصویربردار فیلم «تاثیر»، محمدمتین محمود آبادی نویسنده و رضا بهمنی تدوینگر این فیلم اهدا شد. لوح جشنواره نیز در این بخش به محمد جواد کاظمی نویسنده و کارگردان فیلم «صد ثانیه» و رضا خواجوی تصویربردار و تدوینگر این فیلم تعلق گرفت.
همچنین لوح بزرگسال این بخش به فربد فرهادیه کارگردان و نویسنده فیلم «شکلات تلخ» اعطا شد.
نازنین چیت ساز که یکی از داوران این بخش جشنواره‌های هنری مدرسه بود، درباره سطح فیلم‌های ارائه شده به این رویداد گفت: از دیدن آثار لذت زیادی بردیم چراکه همنشینی ایده‌ها و قصه‌ها بود.
وی این جشنواه را تمرین فیلم‌سازی و پذیرفتن قواعد و نتایج جشنواره‌ها معرفی کرد و در ادامه از حمایت سازمان سینمایی سوره از دو اثر خبر داد. وی ادامه داد: سازمان سینمایی دو اثر را بورسیه می‌کند تا نوجوانان مستعد بتوانند اثرشان را با حمایت بسازند و این اقدام آغاز مسیر حرفهای فیلمسازی برگزیدگان باشد.
برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند
تندیس بهترین کارگردانی در محور داستانی به عرفان دهقان کارگردان «راریکال ۴» حسنا زارعیان منشی صحنه، عماد رستگار صدابردار و سید فاطمه میرنیام طراح پوستر این فیلم اهدا شد.
تندیس بهترین تدوین فیلم در محور داستانی به محمدمهدی کریمی کارگردان و تدوینگر فیلم «نه تنها من»، تندیس بهترین فیلمبرداری در محور داستانی به محمدصالح رحمت پیشه برای تصویربرداری فیلم «چرخش» اهدا شد.
جایزه بهترین گروه بازیگران در محور داستانی به کیان رنجبر کارگردان فیلم «چرخش»
تندیس بهترین گروه بازیگران به حسین قهرمانی، اسماعیل دهستانی و کیارش نساجی برای بازی در فیلم کوتاه «چرخش» اعطا شد.
 
تندیس بهترین فیلمنامه در محور داستانی به محمدمهدی جعفری کارگردان و نویسنده فیلم «تار بی تار» و علی‌اصغر راهساز نویسنده فیلم«تار بی تار» و علی هاشمی کمال آبادی صدابردار این فیلم تعلق گرفت.
تندیس بهترین جایزه ویژه هیات داوران در محور داستانی به محمد مهدی زنگنه برای کارگردانی فیلم«افق موازی» اختصاص یافت.
تندیس بهترین کارگردانی در محور مستند هم به امیرحسین شاهی کارگردان فیلم «عهدنامه» و تندیس بهترین تدوین فیلم در محور مستند به مهدی تبریزی تدوینگر فیلم «افول یک علم» اهدا شد. تندیس بهترین پژوهش در محور مستند به محمد متین صالحی نویسنده کارگردان فیلم «افول یک علم»اختصاص یافت. تندیس بهترین ایده و خلاقیت به فاطمه احمدی کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور نماهنگ «نرو بمان» اعطا شد. تندیس بهترین فضاسازی هم به تینا خسروی کارگردان «قلب پوشالی» تعلق گرفت.
برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند
تندیس بهترین متحرک سازی به کوثرفاضل کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور فیلم «حفره» و تندیس بهترین کارگردانی فائقه سارانی کارگردان فیلم «سگ» و تندیس بهترین ایده و خلاقیت به پرناز قاسمی کارگردان فیلم «میثاق» اهدا شد.
همچنین تندیس بهترین کارگردانی به محمدحسین یوسف‌زاده کارگردان فیلم «رشت بارانی من» و تندیس بهترین آیتم تلویزیونی به مهدی وطن‌دوست نویسنده و کارگردان فیلم «توقف-اینستاگرام» اختصاص یافت.
در ادامه کلیپی از کارگاه‌های تخصصی این جشنواره پخش شد.
در بخش مستند ضمن معرفی هیات داوران با حضور امیر مهریزدان مدیر مرکز مستند سازمان سینمایی سوره لوح تقدیر و جایزه رتبه دوم در مقطع متوسطه اول به سارا کشاورزیان کارگردان « زیرنویس حق ناشنوایان است» و تندیس جشنواره و رتبه اول آن به فاطیما رضوانی کارگردان «مراحل تولید بلور در کاوه» اهدا شد.
در مقطع متوسطه دوم هم تندیس و رتبه اول به محمد مهدی کرمی نویسنده و کارگردان، تدوینگر فیلم «تحفه فرنگ» و لوح تقدیر و جایزه رتبه دوم به عادل غلامی علوی کارگردان فیلم «محرم علوی» محمدحسین عاقلی تدوینگر، محمدمهدی بلالی و امیرحسین ذوقی تصویربرداران این فیلم تعلق گرفت.
رتبه داول و تندیس محور مستند در مقطع هنرستان هم به محمدحسین سلطانی نویسنده و کارگردان فیلم «مستند مورد تحریم» و حسین عبدی تصویربردار فیلم «مستند مورد تحریم» اختصاص یافت. لوح و رتبه این بخش هم به امیرحسین ملک زاده کارگردان مستند «بابا علی» و طاها اصغری تصویربردار این فیلم اختصاص یافت.
بخش تخصصی محور مستند تندیس بهترین کارگردانی در محور مستند به امیرحسین شاهین کاگردان «عهدنامه» تندیس بهترین تدوین فیلم در محور مستند به مهدی تبریزی تدوینگر فیلم «افول یک علم» و تندیس بهترین پژوهش در محور مستند به محمد متین صالحی نویسنده و کارگردان «افول یک علم»اعطا شد.
پس از پخش سرود و اجرای موسیقی نامزدهای بخش انیمیشن دیجیتال در سه مقطع متوسطه اول، متوسطه دوم و هنرستان معرفی شدند.
در مقطع متوسطه اول لوح جشنواره و رتبه دوم به زینب کبیری کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور فیلم «استوار» و رتبه اول و تندیس جشنواره به حسین سپه وند کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور فیلم «درنا» اختصاص یافت. در مقطع متوسطه دوم تندیس جشنواره به کوثر فاضل کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور فیلم «حفره» تعلق گرفت و مهدیه دولت خواه کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور فیلم فیلم «قدس» جایزه رتبه دوم و لوح جشنواره را کسب کرد.
در مقطع هنرستان محور انیمیشن دیجیتال، لوح و رتبه دوم به یاسمن باباخانی استوری بورد،فضا، انیماتور فیلم «اتصال»، زیبا معروفی کارگردان، فاطمه خداوردی انیماتور، مائده نظری طراح کاراکتر و الهه عزیزی نویسنده این فیلم اعطا شد. همچنین تندیس و رتبه اول این بخش به فاطمه احمدی کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور نماهنگ «نرو بمان» اختصاص یفت.
در مقطع متوسطه اول محور انیمیشن دوربینی، جایزه رتبه دوم و لوح جشنواره به ستایش نبی پور کارگردان وفیلمبردار فیلم « آب آینده دارد»، فاطیما علی بخشی کارگردان و تدوینگر، فاطمه بیات طراح شخصیت و مطهره توتونچیان نویسنده این فیلم اهدا شد. همچنین تندیس و رتبه اول این بخش به امین سجاد امینی کارگردان، نویسنده، تدوینگر فیلم «لیوان» تعلق گرفت.
در سطح متوسطه دوم هم فائقه سارانی کارگردان فیلم «داگ» تندیس محور انیمیشن دوربینی را دریافت کرد و محمد یعقوبی کارگردان فیلم « زندگی زیر آب جریان دارد» لوح و رتبه دوم این جشنواره را از آن خود کرد.در مقطع هنرستان هم تندیس جشنواره به فاطمه احمدی کارگردان فیلم «پلاک ۱۱»، پریا همدانی نژاد، مدیحه میرترابی، نگین ابراهیمی طهرانی، سارا قربانی، کیمیا کیانی شاکر، الینا جعفری مذهب حقیقی،
 
 
آناهیا احمدی، ریحانه محرمی، سارا صادقی و هانیه خزاعی به عنوان دستیاران کارگردان این فیلم اهدا شد.
لوح و رتبه دوم بخش انیمیشن دوربینی در مقطع هنرستان جشنواره‌های هنری مدرسه به تینا خسروی کارگردان « قلب پوشالی» و مهسا یزدانی تدوینگر این فیلم اعطا شد.
تندیس بهترین ایده و خلاقیت هم به فاطمه احمدی کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور نماهنگ «نرو بمان»، تندیس بهترین فضاسازی به تینا خسروی کارگردان «قلب پوشالی» و تندیس بهترین متحرک سازی به کوثر فاضل کارگردان، نویسنده، تدوینگر، طراح کاراکتر و انیماتور فیلم «حفره» و تندیس بهترین کارگردانی به فائقه سارانی کارگردان فیلم «سگ» اعطا شد.
در ادامه این مراسم برگزیدگان جانبی طنز نیز معرفی شدند و لوح تقدیر در محورفیلمنامه به مانیا گودرزی نویسنده فیلم «نشد که بشه» اهدا شد.
در بخش اصلی طنز کوثر عابدی کارگردان فیلم «زنگ ریاضی»، دیانا علویان تدوینگر فیلم «زنگ ریاضی»، عسل سلامی فیلمبردار فیلم «زنگ ریاضی»، بهاره مثنوی دوست فیلمبردار و نویسنده فیلم «زنگ ریاضی»، مبینا جعفری راد نویسنده فیلم «زنگ ریاضی»، زینب یوسفی نویسنده فیلم «زنگ ریاضی»، آریانا رحیمی دارآباد کارگردان فیلم michel st»، سید ارش خادم کارگردان فیلم «معرفی و تعریف هوش مصنوعی» تندیس جشنواره را دریافت کردند و جایزه ویژه هیئت داوران به فاطمه دهقان کارگردان فیلم «نغمه عشق» و نگین بیگی نویسنده فیلم «نغمه عشق» اختصاص یافت.
جایزه پیشرفت هم به مهدی خاتمیان نویسنده و کارگردان فیلم «قایم موشک»، محسن شاهبیگ تدوینگر فیلم «قایم موشک»، ارشیا نمکی نویسنده فیلم «قایم موشک»، محمدرضا هادیپور فیلمبردار فیلم «قایم موشک»، رسول مفاخری طراح صحنه فیلم «قایم موشک» و حسین بهرامسری انیماتور این فیلم تعلق گرفت.
در محور نماهنگ و در مقطع متوسطه اول سارا امینی بیات کارگردان «حب الحسین»، متین رضایی عارف کارگردان فیلم «همسایه»، سید عرفان سرفراز کارگردان و تدوینگر فیلم «موزیک ویدیو رفیق شهیدم۲»، عماد روئین تصویربردار «موزیک ویدیو رفیق شهیدم۳»، مهران قائم دوست تصویربردار «موزیک ویدیو رفیق شهیدم۴»،متین اکبرپور کارگردان فیلم «شهید گمنام» مورد تقدیر قرار گرفتند.
در مقطع متوسطه دوم پرناز قاسمی کارگردان «میثاق»، محمدصادق پورکند تصویربردار «میثاق»، محمد مهدی مهدی خانی و مهدی مقدم تدوینگران این فیلم، حدیثه خلیلی نویسنده فیلم «میثاق» و محمد هادی اسدی تصویربردار فیلم «میثاق» تندیس جشنواره را دریافت کردند. همچنین لوح و رتبه دوم این بخش به صالح حسینی کارگردان و تدوینگر نماهنگ «نور بهشتی»، سیدحسین نوبهار مدیر تولید نماهنگ «نور بهشتی» و محمد سردار اجرای صحنه و نورپرداز نماهنگ «نور بهشتی» اهدا شد.
در مقطع هنرستان محدثه مهرشاد کارگردان فیلم «تمدن آرامش» و صبا ضایی بازیگر این فیلم تندیس جشنواره را دریافت کردند و رتبه دوم و لوح جشنواره به محراب عبدلله زاده کارگردان فیلم «ما می‌توانیم» اهدا شد.
تندیس بهترین ایده و خلاقیت در محور نماهنگ به پرناز قاسمی کارگردان «میثاق» و تندیس بهترین کارگردانی در محور نماهنگ به محمدحسین یوسف زاده کارگردان «رشت بارانی من» اعطا شد.
در محور آیتم تلویزیونی در مقطع متوسطه اول یونا حسینی کارگردان «عقربه» تندیس جشنواره را دریافت کرد و لوح جشنواره و رتبه دوم این بخش به فاطمه عباسی کارگردان فیلم «نحوه بارگذاری اثر درسایت جشنواره» تعلق گرفت.
در مقطع متوسطه دوم محمد یعقوبی کارگردان فیلم « پویش داستان نویسی» و حسام غفوریان دستیار کارگردان فیلم « پویش داستان نویسی» تندیس جشنواره را دریافت کردند. همچنین لوح و رتبه دوم به محمد مهدی رفیعی کارگردان فیلم « خیزش مظلومان» اهدا شد.
در مقطع هنرستان سید علی جلالی کارگردان، محمد امین رضوانی فیلمبردار و محمدمهدی کریمی تدوینگر فیلم « آیتم تلویزیونی کتابی نو» تندیس جشنواره را از آن خود کردند. همچنین امیرحسین ملک زاده کارگردان و امیرعباس کوهی نویسنده فیلم «همه با هم برای ایران» لوح جشنواره را دریافت کردند. همچنین محمدحسین یوسف زاده کارگردان فیلم «خرمشهرها در پیش است» لوح بزرگسال جشنواره را از آن خود کرد.
برگزیدگان جشنواره‌های هنری مدرسه معرفی شدند
تندیس بهترین آیتم تلویزیونی در محور آیتم تلویزیونی به علی مهدی وطن دوست نویسنده و کارگردان «توقف -اینستاگرام» اهدا شد. در محور فیلمنامه ساغرتربیت نژاد نویسنده فیلم «تعلیق» و محمدرضا جمیری نوینسده « قزمیت» تندیس جشنواره را دریافت کرد. تندیس پوستر جشنواره به کیانا صباغی طراح پوستر فیلم «محل عبور حیوانات وحشی» اعطا شد.
لوح و رتبه دوم محور پوستر فیلم به امیرعلی یمین زاده طراح پوستر «عملیات ۸ روزه» و امیرمحمد یمین زاده کارگردان این فیلم اهد شد.
امیرحسین خمبری کارگردان وتدوینگر فیلم «خراش» تندیس تیزر فیلم را دریافت کرد.
 
لوح و رتبه دوم محور تیزر عکس به محمدمهدی کریمی تدوینگر فیلم «کتابی نو» اعطا شد و لوح محور عکس پشت صحنه به سعید حبیبی عکاس فیلم «تار بی تار» اهدا شد.
برگزیدگان داوری مردمی نیز شامل علی صادقی‌پور کارگردان فیلم « قاچاقچی‌ها» در محور داستانی، فائقه سارانی کارگردان فیلم «داگ»در محور انیمیشن، نگین مطهری کارگردان فیلم «کتاب یار نامهربان» در محور مستند، شیرین دخت فلاح تدوینگر فیلم «کتاب یار نامهربان» در محور مستند، پریا ضرغام نویسنده فیلم «کتاب یار نامهربان»
در محور مستند، آتنا خوشنام فیلمبردار فیلم «کتاب یار نامهربان» در محور مستند، محمد تقی رسولی کارگردان فیلم «ناامیدی و آثار آن» در محور آیتم تلویزیونی و امیرعلی جدیدی کارگردان فیلم «دیدار» در محور نماهنگ تندیس جشنواره را دریافت کردند.
در پایان این مراسم محمدصادق باطنی رئیس شبکه امید از پخش آثار خوب این جشنواره از شبکه امید و تولیدات خوب حوزه کودک از شبکه کودک خبر داد. همچنین برگزیدگان جشنواره در پایان مراسم عکس یادگار گرفتند.
بهروز افخمی، علی جانباز رئیس حوزه هنری کودک و نوجوان، حجت الاسلام تقدیری رئیس ستاد ملی روایت پیشرفت، رفیعی مدیر اندیشکده هنر و رسانه مرکز مطالعاتی ژرفا و رضا کشاورز حداد کارگردان فیلم «باغ کیانوش» از جمله حاضران در آیین اختتامیه جشنواره‌های هنری مدرسه بودند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار