شماره ۲۱۲ «فیلمنگار» در قالب نسخه دیجیتال منتشر شد
تهران (پانا) - نسخه دیجیتال شماره۲۱۲ (مهر ۹۹) ماهنامه فیلمنامهنویسی فیلمنگار در سایت این ماهنامه تخصصی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در بخش «کشمکش» این شماره از فیلمنگار، به بررسی تبدیل ایده به داستان در فیلم «حمال طلا»، ساختار دراماتیک، روند داستان و شخصیتپردازی در فیلمنامه «حمال طلا»، شخصیتها و انگیزههایشان در فیلمنامه «لیتان»، منحنی شخصیتها بر بستر رویدادمحوری فیلمنامه «لتیان» و تصویر کلیشهای زن منفعل و رنجدیده و کارکرد آن در فیلمنامه «هفت و نیم» پرداخته شده است.
در بخش «صحنه کوچک» این شماره به ریشهیابی علت واگرایی عناصر دراماتیک در فیلمنامه سریال «کرگدن» و فیلمنامه سریال «کرگدن» از منظر روایت و انگیزه شخصیتها پرداخته شده و در بخش «ایجاز» فیلمنامه کوتاه «مگرالن» منتشر شده است.
همچنین در بخش «از زبان فیلمنامهنویس» گفتوگو با «پیام سعیدی» نویسنده و «مریم زارعی» کارگردان فیلم کوتاه «مگرالن» ارائه شده است.
بخش «پرونده یک موضوع» شماره مهر ماه «فیلمنگار»، به نویسندگان بزرگ تاریخ سینما اختصاص دارد و در این شماره به «استیون زیلیان» و آثارش پرداخته شده است.
در بخش «سینمای جهان» شماره ۲۱۲ ماهنامه تخصصی «فیلمنگار»، در بخش «سیناپس» فیلمنامه «حقیقت و عدالت»، «بینوایان»، «آقایان» و «سگ شکاری» ارائه شده و در بخش «کشمکش» عناوینی چون کشمکش در روایت فیلم «حقیقت و عدالت»، تحلیل شخصیتپردازی در فیلمنامه «بینوایان»، نگاهی به ساختار روایت چند پروتاگونیستی در فیلم «آقایان»، بررسی عنصر شخصیتپردازی در فیلمنامه «سگ شکاری» به چشم میخورد.
همچنین در بخش «از زبان فیلمنامهنویس» سینمای جهان این شماره، با گفتوگوی تنل توم درباره فیلمنامه «حقیقت و عدالت» و دیوید لاج درباره فیلمنامه «بینوایان» همراه خواهید شد.
بخش «فیلمنامه کامل» این شماره از «فیلمنگار» به فیلم «انگل» اختصاص دارد و علاوه بر انتشار متن کامل فیلمنامه، یادداشت مترجم، سکانس برگزیده و دو مطلب با عناوین «بررسی ژانر، درونمایه، لحن و ساختار» و «آیا انگل کمدی است؟» در این پرونده قرار گرفته است.
علاقهمندان به فیلمنامهنویسی و خوانندگان این ماهنامه تخصصی میتوانند با مراجعه به سایت www.filmnegar.ir ضمن خرید نسخه پیدیاف (به شکل نسخه دیجیتال)، از مطالب بخشهای سینمای ایران و سینمای جهان منتشر شده در این سایت استفاده کنند.
بر اساس این خبر، همچنین برای مخاطبان مجله این امکان فراهم شده تا فیلمنامهها و پروندههای مندرج در فیلمنگار را هم به صورت جداگانه از طریق این سایت خریداری نمایند.
گفتنی است بهمن سال ۹٨ شماره ۲۰۰ و ۲۰۱، آخرین مجلد مکتوب این ماهنامه تخصصی فیلمنامهنویسی منتشر شد و از شماره ۲۰۲ و ۲۰۳ (نیمه اسفند ۹٨) به بعد، شرایط خرید نسخه دیجیتال در سایت فیلمنگار فراهم شده است.
«فیلمنگار» به صاحب امتیازی سازمان سینمایی و با حمایت بنیاد سینمایی فارابی منتشر میشود و نصرتالله تابش مدیر مسئول و سردبیر و میثم محمدی دبیر تحریریه فیلمنگار هستند.
در سایت این مجله تخصصی، اخبار مربوط به فیلمنامه (در سطح ایران و جهان)، معرفی فیلمهای روز ایران و جهان، نقدهایی پیرامون فیلمنامه فیلمهای ایرانی و برخی فیلمهای خارجی، مقالاتی پیرامون فیلمنامهنویسی، ترجمه برخی مقالات سینمایی معتبر پیرامون فیلمنامه و فیلمنامهنویسی و ... قابل دسترسی است.
ارسال دیدگاه