مدیر پژوهش سرای دانش آموزی بصیرت یک ناحیه دو شهرری خبر داد:
پژوهشسرای دانشآموزی پسرانه بصیرت ناحیه دو شهرری میزبان سلسله همایشهای تخصصی علوم و فناوری نانو در سال جاری بود
شهرری دو (پانا)-مدیر پژوهش سرای دانش آموزی بصیرت یک ناحیه دو شهرری از میزبانی سلسله همایشهای تخصصی علوم و فناوری نانو در سال جاری خبر داد.

بهزاد قبادی، مدیر پژوهشسرا دانشآموزی پسرانه بصیرت ناحیه دو شهرری، در گفتوگو با خبرنگار پانا اهداف برگزاری این رویدادها را تشریح کرد: «ایجاد فضایی برای تبادل دانش و تجربیات در حوزه نانوفناوری و فراهم آوردن بستر مناسب برای شبکهسازی میان پژوهشگران از اهداف اصلی این همایشهاست.»
وی افزود: «این رویدادهای علمی-پژوهشی به ارتقای سطح دانش دانشآموزان و محققان در زمینه علوم و فناوری نانو کمک شایانی میکند.»
مدیر پژوهشسرای بصیرت به کارکردهای علمی این رویدادها اشاره کرد:
- ارائه و بررسی نتایج پژوهشها و مقالات علمی
- معرفی دستاوردهای جدید تحقیقاتی
- بررسی کاربردهای صنعتی فناوری نانو
**همایشهای برگزار شده در سال ۱۴۰۳:
۱. همایش تخصصی استانی «تکنیکهای لیتوگرافی در تولید نانومواد»
۲. همایش تخصصی استانی «فناوری نانو در ساخت ماشینهای شبیهساز، نانورایانه و نانواسمبلر»
۳. همایش تخصصی استانی «نانوزیستشناسی (پزشکی)، نانوذرات و دارورسانی هدفمند»
قبادی در پایان با اشاره به اهداف بلندمدت این مرکز گفت: «شناسایی و هدایت استعدادهای دانشآموزی، توسعه فرهنگ پژوهش و تقویت ارتباط مدارس با مراکز علمی از مهمترین اهداف ما در برگزاری این همایشهاست.»
این رویدادها با استقبال چشمگیر دانشآموزان و پژوهشگران جوان همراه بوده و زمینهساز همکاریهای علمی آینده در حوزه فناوریهای نوین شده است.
ارسال دیدگاه