معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان:

رمضان، ماهی برای یادآوری و شناخت ارزش‌های اخلاقی است

بهارستان یک (پانا) - معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان، رمضان را ماهی برای یادآوری و شناخت ارزش‌های اخلاقی دانست.

کد مطلب: ۱۵۴۸۵۴۲
لینک کوتاه کپی شد
رمضان، ماهی برای یادآوری و شناخت ارزش‌های اخلاقی است

مجتبی نقی‌زاده، معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان در گفت‌وگو با پانا درباره اهمیت ماه رمضان با اشاره به صفات بارز این ماه مبارک، اظهار کرد: «روزه‌داری فرصتی برای تقویت ارتباط با خداوند و افزایش ایمان است. ما در این ماه مبارک می‌توانیم خودسازی کنیم و افزون بر آن، به همدلی و همبستگی خود استحکام ببخشیم، زیرا روزه‌داری باعث ایجاد احساس همدلی افراد با نیازمندان می‌شود که نتیجه آن به کمک کردن به آن‌ها ختم می‌شود. از جهتی، ماه رمضان با عنوان ماه نازل شدن قرآن نیز شناخته می‌شود و این اشاره دارد که در این ماه باید به تلاوت و فهم قرآن بیش از پیش پرداخته شود.»

نقی‌زاده در خصوص واجب بودن روزه‌داری در این ماه ادامه داد: «روزه‌داری در ماه رمضان یکی از واجبات دین اسلام است که در قرآن کریم نیز به آن اشاره شده است. به عبارتی، روزه‌داری به مسلمانان کمک می‌کند تا تقوای خود را افزایش دهند و همواره به یاد خداوند باشند تا از گناهان دوری کنند و به سوی عمل صالح و رفتار نیکو بروند. روزه‌داری فرصتی است که انسان در جهت صبر و استقامت خود قدمی بردارد، به گونه‌ای که بتواند اختیاردار خواسته‌های خود باشد و آن‌ها را به روش درستی کنترل کند.»

وی در خصوص تأثیرات مثبت ماه رمضان در زندگی روزمره و جامعه گفت: «در این ماه، افراد بیشتر وقت خود را به عبادت و دعا می‌پردازند که این عمل باعث تقویت روحیه معنوی و نزدیکی به خداوند متعال می‌شود. روزه‌داری همچنین به انضباط فردی در زندگی کمک می‌کند که این انضباط می‌تواند به سایر جنبه‌های زندگی نیز سرایت کند. افزون بر آن، ماه رمضان فرصتی برای برقراری ارتباط اجتماعی و خانوادگی است، زیرا افطاری‌ها و مراسم‌های جمعی باعث می‌شوند تا افراد با یکدیگر وقت بیشتری بگذرانند و روابط خود را تقویت کنند.»

معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش ناحیه یک بهارستان با اشاره به تأثیرات ماه رمضان بر فرهنگ جوامع اسلامی افزود: «این ماه مبارک با آداب و رسوم خاصی همراه است که در فرهنگ‌های مختلف تفاوت دارد؛ از جمله افطاری‌های جمعی، مراسم‌های شب قدر و خواندن قرآن، که این آداب و رسوم به تقویت هویت فرهنگی و مذهبی کمک می‌کنند. ماه رمضان به عنوان فرصتی برای یادآوری و آموزش ارزش‌های اخلاقی، همچون صبر، بخشش و محبت، شناخته شده است که این ارزش‌ها در فرهنگ‌های گوناگون به عنوان اصول اساسی زندگی اجتماعی مورد تأکید قرار می‌گیرند. ما باید در این ماه مبارک از تک‌تک لحظات زیستن عبرت بگیریم و این عبرت‌ها را در زندگی خود به کار ببریم.»

خبرنگار : دانش‌آموز، نرگس علائی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار