مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان فیروزکوه:

اعیاد شعبانیه فرصتی برای بازگشت به سوی خداوند و انتظار ظهور موعود است

فیروزکوه (پانا) - مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهرستان فیروزکوه، اعیاد شعبانیه را فرصتی برای بازگشت به سوی خداوند و انتظار ظهور موعود دانست.

کد مطلب: ۱۵۴۳۵۸۷
لینک کوتاه کپی شد
اعیاد شعبانیه فرصتی برای بازگشت به سوی خداوند و انتظار ظهور موعود است

زینب عرب‌زاده، مسئول اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان شهرستان فیروزکوه در گفت‌وگو با خبرگزاری پانا ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: «سوم، چهارم و پنجم شعبان به‌ترتیب مصادف با میلاد سالار شهیدان، امام حسین (ع)، علمدار کربلا، حضرت ابوالفضل العباس(ع) و امام زین‌العابدین(ع) است. روز پنجم این ماه به ولادت امام سجاد(ع) مزین شده است، امامی که زینت عبادت‌کنندگان، الگوی عرفان و سجده، مجاهد بزرگ در راه خدا و کانون علم و معرفت بود.»

وی با اشاره به اهمیت نیمه شعبان تصریح کرد: «این روز، سالروز ولادت حضرت مهدی (عج)، امام دوازدهم شیعیان است که در دوران غیبت به سر می‌برد. موعودی که مسلمانان جهان، چشم‌انتظار ظهورش هستند؛ ظهوری که با آن ظالمان و ستمگران، شکست خواهند خورد و عدالت سراسر جهان را فرا خواهد گرفت.»

عرب‌زاده افزود: «بار دیگر ماه شعبان از راه می‌رسد، ماهی که فرصتی برای توبه و بازگشت به سوی خداوند است. ماهی که آغاز آن با میلاد امام حسین (ع)، حضرت عباس (ع) و امام سجاد (ع) همراه است و در میانه آن، میلاد مهدی موعود (عج)، نور امید را در دل مؤمنان روشن می‌کند.»

وی با تأکید بر جایگاه این اعیاد در فرهنگ شیعی خاطرنشان کرد: «عید شعبان، یکی از مهم‌ترین اعیاد ما شیعیان است. اعیاد شعبانیه، عید رحمت و برکت الهی است، زیرا در چنین روزی در سال ۲۵۵ هجری قمری، دوازدهمین امام شیعیان، حضرت مهدی (عج)، چشم به جهان گشود. امامی که پیامبر اکرم (ص) و سایر امامان وعده آمدنش را داده بودند، و منجی بشریت است که زمین را از ظلم، ستم و گناه پاک خواهد کرد.»

عرب‌زاده در توصیف مراسم این ایام، گفت: «در عید شعبان، خیابان‌ها آذین‌بندی می‌شود، چراغ‌های رنگارنگ شهر را روشن می‌کند و مردم با پخش شربت و شیرینی به یکدیگر تبریک می‌گویند. از حسینیه‌ها و مساجد، بوی غذای نذری به مشام می‌رسد و جشن‌های مولودی‌خوانی در محله‌ها برپا می‌شود. مردم در این روز برای تعجیل در ظهور امام زمان (عج) دعا می‌کنند. با این حال، در کنار این همه شادی، غمی نیز در دل‌ها حس می‌شود؛ غم غربت امامی که بیش از ۱۴۰۰ سال است که در انتظار فراهم شدن شرایط ظهور است و چشم‌به‌راه دعای خالصانه مؤمنان برای فرارسیدن آن روز موعود است.»

خبرنگار : دانش‌‌آموز: فاطمه هادیان

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار