آموزگار پایه پنجم دبستان پسرانه علاقبندنیا:
جهانپهلوان تختی، الگوی مردانگی و افتخارآفرینی برای نسلهای آینده است
ملارد (پانا) - آموزگار پایه پنجم دبستان پسرانه علاقبندنیا، جهانپهلوان تختی را الگوی مردانگی و افتخارآفرینی برای نسلهای آینده دانست.
لیلا امجدیان، آموزگار پایه پنجم دبستان پسرانه علاقبندنیا، در گفتوگو با پانا به بررسی شخصیت و دستاوردهای غلامرضا تختی پرداخت.
وی با بیان اینکه در جهان قهرمانان بسیاری وجود دارند که افتخارآفرینان کشورشان هستند، تأکید کرد: «ایران نیز یکی از کشورهایی است که قهرمانان زیادی را در خود پرورش داده است.»
امجدیان با اشاره به تاریخچه زندگی تختی گفت: «غلامرضا تختی در ۵ شهریور ۱۳۰۹ در تهران به دنیا آمد و در ۱۷ دی ۱۳۴۶ در تهران فوت کرد. او در مقبره ابن بابویه شهرری دفن شده است.»
وی با ذکر اینکه تختی علاوه بر قهرمانی، مردانگی را نیز در کارنامه خود جای داده است، افزود: «ایشان با عنوان جهانپهلوان تختی شناخته میشود و نه تنها یک ورزشکار بزرگ در رشته کشتی آزاد بود، بلکه به عنوان یک فعال سیاسی نیز شناخته میشود.»
این معلم با افتخار به دستاوردهای تختی اشاره کرد و گفت: «تختی در بازیهای المپیک سال ۱۹۵۶ ملبورن توانست دومین مدال طلای ورزشکاران ایرانی را به دست آورد و نام خود را در تاریخ ایران ثبت کند. او همچنین در سال ۱۳۶۶ با شهلا توکلی ازدواج کرد و حاصل این ازدواج پسری به نام بابک بود.»
امجدیان همچنین درباره مرگ ناگهانی غلامرضا تختی اظهار داشت: «در مورد مرگ ناگهانی تختی چندین نظر وجود دارد. برخی بر این باورند که چون تختی انسان معتقدی بود، احتمال سکته مغزی ناشی از فشار روحی و روانی وجود دارد. گفته میشود که او ممکن است در هتل آتلانتیک سابق، که اکنون هتل استقلال نامیده میشود، دچار سکته شده باشد.»
این آموزگار با بیان اینکه قهرمانانی چون تختی نه تنها در عرصه ورزش، بلکه در زندگی روزمره ما نیز الگوهایی برای جوانان هستند ابراز امیدواری کرد که نسل جدید با آشنایی بیشتر با شخصیتهای ملی، به ارزشهای انسانی و اخلاقی اهمیت بیشتری دهند.
ارسال دیدگاه