دانش‌آموز نویسنده دبیرستان حضرت مریم(س) ناحیه دو شهرری:

بهبود مهارت‌های نوشتاری و ایجاد ارتباط عمیق با خوانندگان از ملزومات نویسندگی است

شهرری دو (پانا) - دانش‌آموز نویسنده و خبرنگار پانا از دبیرستان حضرت مریم(س) ناحیه دو شهرری، استمرار در تمرین، بهبود مهارت‌های نوشتاری، پایبندی به خود و ایجاد ارتباط عمیق با خوانندگان را از ملزومات کسب موفقیت در نویسندگی دانست.

کد مطلب: ۱۴۸۶۳۹۱
لینک کوتاه کپی شد
بهبود مهارت‌های نوشتاری و ایجاد ارتباط عمیق با خوانندگان از ملزومات نویسندگی است

فاطمه آقا‌محمدی که نویسندگی کتاب «ذهن‌ و زندگی» را به پایان رسانده است در گفت‌وگو با پانا بیان کرد: «ادبیات به عنوان یکی از ستون‌های اصلی فرهنگ و تمدن، نقش حیاتی در شکل‌دهی به هویت ملی، انتقال ارزش‌ها و آداب و رسوم و حفظ و تداوم میراث فرهنگی دارد. آثار ادبی برجسته تاریخ، تجربه‌ها و افکار جوامع مختلف را به نسل‌های آینده منتقل می‌کنند و درک ما از جهان و انسانیت را گسترش می‌دهند.»

این دانش‌آموز نویسنده افزود: «کسانی مانند دانشجویان و محققان علوم انسانی، نویسندگان و شاعران، معلمان و مربیان‌  و عموم علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر که بیشترین بهره را از مطالعه آثار ادبی می‌برند از طریق مطالعه ادبیات به افزایش دانش، تقویت تفکر انتقادی و غنی‌سازی تجربه‌های شخصی خود می‌پردازند.» 

دانش‌آموزخبرنگار پانا تصریح کرد: «برای موفقیت به عنوان یک شاعر یا نویسنده باید ایده‌های نو و جذاب به همراه توانایی بیان زیبایی‌های زندگی را داشته باشید. همچنین استمرار در تمرین و بهبود مهارت‌های نوشتاری، پایبندی به خود و انگیزه‌ ایجاد ارتباط عمیق با خوانندگان نیز از نکات مهم موفقیت است.»

آقامحمدی با اشاره به تأثیر ادبیات داستانی در رشد و تربیت کودکان گفت: «ادبیات داستانی می‌تواند تأثیرات بسیاری بر رشد و تربیت کودکان داشته باشد. از جمله باعث تقویت مهارت‌های زبانی و افزایش دایره واژگان، تحریک خلاقیت و تخیل، تقویت توانایی‌های تفکر انتقادی و تحلیلی می‌شود.»

وی اضافه کرد: «ایجاد علاقه به مطالعه و یادگیری مداوم و کمک به درک بهتر احساسات و تجربه‌های انسانی مختلف هم شامل رشد کودکان می‌شود. ادبیات داستانی می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در رشد و تربیت کودکان داشته باشد و خواندن داستان‌ها به کودکان کمک می‌کند تا دیدگاه‌های مختلف را درک کنند.»

دانش‌‌آموز دبیرستان حضرت مریم(س) ناحیه دو شهرری خاطرنشان کرد: «ادبیات نه تنها ابزاری برای سرگرمی است بلکه یک وسیله قدرتمند برای رشد و توسعه شخصی و اجتماعی نیز محسوب می‌شود و داستان‌ها می‌توانند مفاهیم اخلاقی و ارزش‌های مثبت را به آن‌ها آموزش دهند.»

خبرنگار : دانش‌آموز: آتنا بصیر

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار