سرپرست آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و.بلوچستان گفت:

لزوم تنظیم و بومی‌سازی اسناد بالادستی بر اساس شرایط استان

زاهدان (پانا) - سرپرست آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان با تاکید بر توجه ویژه به شاخص‌ها و همکاری و تعامل در حوزه‌های مختلف گفت: اسناد و برنامه‌های بالادستی باید بر اساس شرایط منطقه تنظیم شوند.

کد مطلب: ۱۵۶۰۸۵۱
لینک کوتاه کپی شد
لزوم تنظیم و بومی‌سازی اسناد بالادستی بر اساس شرایط استان

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان، رسول صفرزایی در آیین تکریم و معارفه مدیر کل آموزش‌و‌پرورش سیستان‌و‌بلوچستان، با تقدیر از زحمات بروشکی مدیر کل سابق گفت: مقوله تعلیم و تربیت وظیفه خطیر و بزرگی است که بر  عهده آموزش و پرورش است.

وی افزود: با وجود چالش‌های مختلف در استان اعتقاد داریم که عمل به برنامه‌ها و اسناد بالادستی و توجه ویژه به شاخص‌ها راه مقابله با این چالش‌ها خواهد بود.

سرپرست آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: اعتقاد داریم که برنامه‌ها و اسناد بالادستی باید رنگ و بوی محلی داشته باشند؛ یعنی بر اساس شرایط بومی‌ تنظیم شوند.

وی با تاکید بر توجه ویژه به شاخص‌های مختلف در دستگاه آموزش و پرورش گفت: خدمتگزاری به مردم، دانش آموزان و فرهنگیان با استفاده از تمام بسترها و تلاش برای ارتقاء شاخص‌ها با استفاده از ظرفیت‌های مختلف یکی از برنامه های مهم دستگاه تعلیم و تربیت استان خواهد بود و در این مسیر از تمام ایده‌ها و پیشنهادات جامعه بزرگ فرهنگیان و دانش آموزان استقبال خواهیم کرد.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار