واعظ آشتیانی در گفت‌و‌گو با پانا مطرح کرد؛

«سرمایه‌گذاری در تولید» عامل کلیدی برای تحقق جهش اقتصادی

دولت از سرمایه‌گذاری مردمی برای جهش تولید استفاده کند

تهران (پانا) - یک عضو حزب مؤتلفه اسلامی با بیان اینکه تولید فقط به کالا محدود نمی‌شود، بلکه شامل تولید فکر و دانش نیز هست، گفت:دولت باید با فراهم کردن زمینه‌های مناسب، از سرمایه‌گذاری‌های مردمی برای رشد اقتصادی بهره ببرد.

کد مطلب: ۱۵۵۵۰۹۱
لینک کوتاه کپی شد
«سرمایه‌گذاری در تولید» عامل کلیدی برای تحقق جهش اقتصادی

امیررضا واعظ آشتیانی در گفت‌‌و‌گو با پانا در خصوص نامگذاری سال ۱۴۰۴، گفت: «منظور مقام معظم رهبری از سرمایه‌گذاری در تولید صرفا تولید کالا نیست بلکه تولید فکر و دانش نیز مدنظر است که می‌تواند در جهت رشد و شکوفایی اقتصاد کشور بسیار اثرگذار باشد.»

وی افزود: «یکی از راهکارهایی که دولت با اتکای به آن می‌تواند شرایط اقتصادی را ارتقا دهد، استفاده از سرمایه‌گذاری‌های مردمی از طریق مهیا کردن زمینه‌های لازم برای بهره‌مندی از آن است البته جایی که توان مردمی وجود ندارد، دولت باید وارد عرصه سرمایه‌گذاری شود. فراهم کردن این زمینه‌ها که مربوط به وظیفه تصدی‌گری دولت است، می‌تواند مقدمه‌ای برای جهش تولید باشد.»

این عضو حزب موتلفه اسلامی با اشاره به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ به سال «جهش تولید» گفت: آن‌طور که از فرمایشات پیام نوروزی رهبر انقلاب استنباط می‌شود به این موضوع در سال گذشته اهتمام جدی نشد لذا برای این‌که جهش تولید محقق شود دولت باید از سرمایه‌گذاری مردمی استفاده کند و اگر نیاز به اصلاح قوانین یا وضع قانون جدید وجود دارد، از مجلس کمک بگیرد. البته معتقدم ما قوانین بسیار خوبی برای استفاده از سرمایه‌گذاری مردمی داریم.

وی بیان کرد: «ان‌شالله دولت بتواند با استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهی و مدیران مدبر، «سرمایه‌گذاری برای تولید» را به سرانجام برساند. امروزه کشورهای پیشرفته در کنار تولید کالا از تولید دانش نیز بهره می‌برند بنابراین باید در تولید دانش هم پیشگام باشیم.»

واعظ آشتیانی در توضیح نقش بانک مرکزی برای جذب سرمایه‌های مردم در بخش تولید گفت: بانک مرکزی باید از هیجان‌زدگی پرهیز کند و مدعی نشود که مثلا وضعیت بازار ارز به من ربطی ندارد بلکه موظف است در شرایط فعلی سیاستی مدبرانه در حوزه ارز و طلا در پیش بگیرد. البته نرخ طلا تابع نرخ جهانی است و در تمام دنیا تابع این نرخ جهانی است اما در کشور ما با حباب همراه است و باید از ایجاد حباب پیشگیری شود.

واعظ آشتیانی خاطرنشان کرد: «یکی از مشکلات مدیریتی ما این است که معنا و مفهوم تصمیم درست و نادرست و تبعات آن‌ها را برای زمان حال و آینده نمی‌دانیم. مدیران اقتصادی موظف هستند برای ایجاد اعتماد نزد مردم تصمیم‌های دوراندیشانه بگیرند که نقش اصلاحی و درمانی داشته باشد.»

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار