درس یا مهمانی‌های عید؟!

بروجن (پانا) - تعطیلات عید نوروز یک فرصت طلایی برای دانش‌آموزان است تا به دروس عقب مانده‌ی خود رسیدگی کنند.

کد مطلب: ۱۵۵۵۲۸۲
لینک کوتاه کپی شد
درس یا مهمانی‌های عید؟!

با فرا رسیدن تعطیلات عید نوروز همه‌ی دانش‌آموزان دوست دارند بعد از شش ماه درس خواندن، این تعطیلات را به دورهمی و مهمانی بپردازند و کیف و کتاب را کنار بگذارند؛ اما مسئله‌ی اصلی اینجاست که آیا این کار درستی است؟!

در طول زندگی، زیاد شنیده‌ایم که به دانش‌آموزان می‌گویند تعطیلات عید را از دست ندهید اما علت این همه اصرار چیست؟ مگر دانش‌آموز استراحت نمی‌خواهد؟!

 تعطیلات عید نوروز بهترین فرصت برای مرور درس‌های عقب مانده و جمع‌بندی است. کم‌کم روزها طولانی‌تر می‌شوند و فرصت برای درس خواندن بیشتر. در این دوران ذهن دانش‌آموز کامل آزاد و باز است و دیگر استرس امتحان‌ها و پرسش‌های کلاسی را ندارد و خیلی راحت می‌تواند به درس‌های عقب مانده‌اش رسیدگی کند.

 شاید با خودتان بگویید پس تفریح و استراحت این دانش‌آموزان چه می‌شود؟! آنان که همیشه مشغول درس خواندن هستند؛ با یک برنامه‌ریزی درست همه چیز قابل حل است.

 هر دانش‌آموزی می‌تواند با تنها روزی چند ساعت درس خواندن هم به درس‌های خود رسیدگی کند و هم در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها شرکت کند. ما به دانش‌آموزان پیشنهاد می‌کنیم در این دوران بیشتر به دروسی که در آنها ضعیف هستند یا نیاز به تکرار و تمرین بیشتری دارند بپردازند چرا که بازدهی آنها بالا می‌رود؛ همچین با حل نمونه سوالات و تست‌های مختلف می‌توانند متوجه اشکالات و ضعف‌های خود شوند و بعد از عید آنها را برطرف کنند.

خبرنگار : ملینا اسدی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار