کوثری در گفت‌وگو با پانا:

دیپلماسی دولت چهاردهم در راستای تقویت روابط با کشورهای همسایه موفق بوده است

تهران(پانا) - یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: دولت چهاردهم در زمینه دیپلماسی تا حد زیادی موفق عمل کرده است. این دولت به ویژه با کشورهای همسایه روابط خوبی برقرار کرده و در سطح بین‌المللی نیز گام‌های مؤثری برداشته است.

کد مطلب: ۱۵۵۲۸۴۸
لینک کوتاه کپی شد
دیپلماسی دولت چهاردهم در راستای تقویت روابط با کشورهای همسایه موفق بوده است

اسماعیل کوثری در گفت‌وگو با پانا، با اشاره به عملکرد دیپلماتیک دولت چهاردهم بیان کرد: «دولت آقای پزشکیان در زمینه دیپلماسی تا حد زیادی موفق عمل کرده است. این دولت به ویژه با کشورهای همسایه روابط خوبی برقرار کرده و در سطح بین‌المللی نیز گام‌های مؤثری برداشته است.»

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: «برخی از کشورهای همسایه ممکن است گاهی اظهارات یا اقداماتی داشته باشند که ناشی از ناآگاهی یا عدم اطلاع باشد، اما در کل، روابط دیپلماتیک ایران با این کشورها در مسیری مثبت و قابل قبول پیش می‌رود. همچنین ارتباط با کشورهای فراتر از منطقه نیز بسیار مناسب است و امیدواریم این روند ادامه یابد.»

کوثری با اشاره به نقش کمیسیون امنیت ملی در حمایت از دیپلماسی دولت چهاردهم ، گفت: «کمیسیون امنیت ملی به طور مستمر جلسات متعددی با مسئولان ذی‌ربط برگزار می‌کند و از تلاش‌های دولت در جهت منافع ملی حمایت می‌کند. امیدواریم این همکاری‌ها به نتایج مطلوبی برای کشور منجر شود.»

نماینده مردم تهران درخصوص اهمییت سفرهای رئیس‌جمهور به روسیه و تاجیکستان، اظهار کرد: «این سفرها نشان‌دهنده اعتماد متقابل و اهمیت همجواری در روابط بین‌المللی است. رفت‌وآمدهای دیپلماتیک می‌تواند اثرات مثبتی در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی و حتی فرهنگی داشته باشد. این سفرها با برنامه‌ریزی دقیق و بحث‌های کارشناسی صورت گرفته و نتایج آن می‌تواند برای ملت ایران بسیار مفید باشد.»

وی در پایان تأکید کرد: «دولت چهاردهم با رویکردی حساب‌شده و هدفمند در عرصه دیپلماسی فعالیت می‌کند و امیدواریم این تلاش‌ها به تقویت جایگاه ایران در عرصه بین‌المللی و تحقق منافع ملی بیانجامد.»

لازم به ذکر است؛ رئیس‌جمهور کشورمان با هدف گسترش روابط دوجانبه و نیز امضای توافقنامه جامع میان تهران و مسکو، دی ماه ۱۴۰۳ به منظور سفری سه روزه به تاجیکستان و روسیه سفر کرد. در سفر رئیس جمهور به تاجیکستان، هیئت‌های دو کشور، مقامات عالی ایران و تاجیکستان در حضور مسعود پزشکیان و امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان ۲۳ سند و یادداشت تفاهم همکاری را امضا کردند و بیانیه مشترکی نیز از سوی روسای جمهور به امضا رسید. اسناد امضاشده در حوزه همکاری‌های دیپلماتیک، توسعه حمل و نقل، مبارزه مشترک با فساد اداری، همکاری‌های آموزشی در حوزه گمرک، استاندارد، امنیت غذایی، حوزه زنان و خانواده، آمار، امور بایگانی و اسناد، فناوری دیجیتال، مطالعات مذهبی، خدمات اجتماعی، مهندسی ژنتیک، کشاورزی، همکاری‌های نوآورانه صنعتی و نمایشگاهی و ارتباطات است.

همچنین مسعود پزشکیان به دعوت ولادیمیر پوتین و به منظور امضای سند جامع راهبردی میان ایران و روسیه،دی ماه ۱۴۰۳ به مسکو سفر کرد. در جریان این سفر «معاهده مشارکت جامع راهبردی ایران و روسیه» توسط رئیس جمهور کشورمان و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در مسکو به امضا رسید. این موافقتنامه تحت عنوان «قانون معاهده اساس روابط متقابل و اصول همکاری بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه» است که در ۲۲ اسفند ۱۳۷۹ در مسکو و در حضور رؤسای جمهور دو کشور امضا شده بود. این سند به‌واسطه‌ی برخورداری از جامعیت و دربرگیری سطوح و موضوعات مختلف دارای جامعیت متنوع در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، بازرگانی، نظامی، دفاعی، فضایی، فرهنگی، فناوری، حمل و نقل، انرژی،اطلاعاتی و امنیتی بوده و از پیوست‌های فنی و تخصصی لازم برخوردار است.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار