خطیب نماز جمعه تهران:

تشییع شهید نصرالله تایید حقانیت مقاومت بود

تهران (پانا)- خطیب نماز جمعه تهران با توصیه به توسعه درختکاری گفت: خشک شدن درختان به محیط زیست آسیب می‌زند. درختکاری جلوی ریزگردها و جلوی رانش زمین را خواهد گرفت.

کد مطلب: ۱۵۴۸۰۶۷
لینک کوتاه کپی شد
تشییع شهید نصرالله تایید حقانیت مقاومت بود

حجت الاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، ۱۰ اسفند ماه تهران با توصیه همه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به حلول ماه رمضان اشاره و اظهار کرد: ماه مبارک رمضان از فرصت‌های بی نظیر است. نزول کتب آسمانی در ماه رمضان بوده است. باید از الان آماده شویم و حداکثر استفاده را از این ماه داشته باشیم.

وی ادامه داد: ماه رمضان ماه نزول قرآن است. قرآن نور خدا و شفا است. قرآن سیم ارتباط بین خلق و خالق است. قرآن عزت است. قرآن کتاب تحول است. قرآن اکسیر اعظم است. قرآن حقیقت نهفته است. لذا در ماه رمضان با قرآن رفیق شوید. خودمان را ارزیابی کنیم و ببینیم آیا انسان قرآنی هستیم یا نه.

خطیب نماز جمعه تهران، تصریح کرد: حادثه دیگری که در ماه رمضان مایه عظمت است، لیلة القدر است. در ماه رمضان شب قدر واقع شده و شب قدر شب سرنوشت است. حواسمان را جمع کنیم تا شب قدر آماده شویم و مقدمات پاک شدن از رذائل و گناه را فراهم کنیم.

صدیقی در ادامه تاکید کرد: وجود مبارک حضرت رضا (ع) در آخرین جمعه ماه شعبان فرمایشات سازنده ای دارند. فرمودند در این ایام توبه کن. بدون آراستگی وارد محضر با عظمت خدا شدن مایه سرافکندگی است. آدم وقتی مهمانی می‌رود لباس تمیز به تن می‌کند. می‌خواهیم به مهمانی خدا برویم، باید با توبه زشتی‌های خود را پاک کنیم. ماه رمضان یک حقیقت ملکوتی دارد و به سمت شما می‌آید. سفره رحمت الهی گشوده است. باید برای خدا اخلاص داشته باشیم.

امام جمعه موقت تهران افزود: امام رضا (ع) فرمودند اگر دیدید حقی از کسی بر گردن شما است، آخرین جمعه ماه شعبان بهترین فرصت برای راضی کردن صاحب حق است. امام رضا (ع) می‌فرمایند خانه دل خود را از کینه مؤمنان پاک کنید. خداوند کینه را دوست ندارد. بیایید محبت و مودت را به جای بدگویی و دشمنی جایگزین کنیم.

صدیقی بیان کرد: آیت الله جوادی آملی به ۱۲ اثر و برکت روزه اشاره کرده اند. خداوند متعال فرموده است که هر عمل خوبی که از بنی آدم صادر می‌شود، خداوند این کار را رشد می‌دهد و ۱۰ برابر می‌کند. هر عمل کوچک خیر و نیک را خداوند تا ۷۰۰ برابر باتوجه به ظرفیت‌ها و درجه‌های اخلاص رشد می‌دهد. بیایید ما هم از خدا یاد بگیریم و خوبی‌های یکدیگر را بزرگ کنیم.

وی ادامه داد: اما خداوند می‌فرماید روزه برای من است تمام اعمال شما برای خودتان است به جز روزه. خداوند نمی‌گوید چه پاداشی برای روزه می دهد. حساب و کتاب را بر می دارد. می‌گوید من کریم هستم. خدا پاداش و کیفر را به ملائک می‌سپارد اما برای روزه واسطه را حذف کرده و می‌گوید تو مهمان خودم هستی و خودم از تو پذیرایی می‌کنم. روزه انسان را به خدا می‌رساند و انسان را الهی می‌کند.

صدیقی با اشاره به تشییع پیکر شهید سیدحسن نصرالله گفت: شهید سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی الدین نماد مقاومت بودند. همان طوری که همه شهدا نه تنها حیات آنان تبلیغ و تکریم دین بود، مرگ آنان نیز یک سرمایه به دین اضافه کرد و مبدا خیرات جدیدی گردید. سید حسن نصرالله تا بود خار چشم دشمنان بود. هم جهاد بیان داشت و هم کردار و رفتار او نور بود. شهید نصرالله یک نفر نبود بلکه او یک جهان، یک جبهه و یک نیروی عظیم نهفته درون خود بود. آمریکا از سید حسن نصرالله می‌ترسید. با یک سخنرانی آنان را ضربه فنی می‌کرد. فکر می‌کردند اگر او را از نطر فیزیکی بردارند دیگر ترسی ندارند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: سید حسن نصرالله با شهادت مظهر قدرت خدا شد و خونش بیشتر از سلاحش اثر خواهد گذاشت. تشییع باشکوه و حماسی او دشمن شکن بود که دشمنان نیز در روزنامه‌ها و شبکه‌های مجازی خود اعتراف کردند که با رفتن سید حسن نصرالله، جبهه مقاومت انسجام بیشتری پیدا کرد.

صدیقی تصریح کرد: عراق قهرمان، حضور چشمگیری در تشییع پیکر شهید نصرالله داشت. یمن قهرمان حضور داشت. ایران حضور داشت. از ۷۰ کشور حضور حماسی داشتند که نشانه حیات سید حسن نصرالله است. او یک فرد نبود بلکه یک جریان و یک نیروی پایان‌ناپذیری است. شهادت، او را در میدان موثرتر قرار داد. با این تشییع اتحاد جبهه مقاومت بیشتر شد هم اینکه دشمن به آنچه فکر می‌کرد نرسید.

وی افزود: حضور حماسی مردم لبنان در تشییع سیدحسن نصرالله، بعد از ۵ ماه در شرایطی که دولت لبنان آن را همراهی نکرد، نشانه رشد و بالندگی حزب الله است. حزب الله قائم به شخص نیست اگر شخصی برود اشخاص دیگر جای او را می‌گیرند. هر شهیدی در جبهه مقاومت که به شهادت رسید آتشی جدید در دل‌های همه مؤمنان عالم برافروخت. منفوری رژیم جعلی و غاصب و اربابان آن را بیشتر نشان داد.

امام جمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: امروز فقط جبهه مقاومت، دشمن صهیونیسم نیست بلکه صحنه هایی که این جریان کودک کش آفرید دنیا را تکان داد و وجدان جامعه بشری در برابر ظلم صهیونیست‌ها و آمریکا مجروح است و یک نفرت عمومی علیه آنان ایجاد شده است. شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل دیگر منطقه‌ای نیست بلکه یک شعار جهانی شده است.

خطیب نماز جمعه تهران، بیان کرد: بی بی سی عربی تشییع سید حسن را یک رفراندوم سکوت شکن خواند. این تشییع تایید حقانیت حزب الله بود. حزب الله امروز قوی‌تر از سابق است و همه جبهه مقاومت در پرتو سید قوی‌تر در صحنه هستند.

وی یادآور شد: روز درختکاری در پبش است. درختکاری در ابعاد مختلف یک فرصت است. دین ما مکتب نشاط و شادی است. سه چیز انسان را از ظلمت غم نجات می‌دهد. آب، سبزی و جمال امام زمان (عج). درختکاری اگر توسعه پیدا کند شاهد بهبود کیفیت هوا و کاهش گازهای گلخانه‌ای خواهیم بود.

صدیقی، تصریح کرد: خشک شدن درختان به محیط زیست آسیب می زند. درختکاری جلوی ریزگردها را می‌گیرد. جلوی رانش زمین را خواهد گرفت. درختکاری ابعاد مختلف فرهنگی، اقتصادی، تفریحی و اسلامی دارد.

امام جمعه موقت تهران گفت: شخصیت مفسر کبیر عصر ما آفتاب درخشان سپهر قرآن، آیت الله جوادی آملی از نوابغ عصر ما هستند. کتاب ولایت فقیه ایشان از کتاب‌های بسیار محکم است. در تفسیری که اخیرا از ایشان رونمایی شد فرمودند مسئله انقلاب این بود که جریان سلطنت و باطل رفت و جریان امامت مطرح شد. انقلاب ما انقلاب اقتصادی و صنعتی نیست بلکه انقلاب دینی است. رسالت انقلاب پیاده کردن دین است که اگر اجرا شود هم دنیا آباد می‌شود و هم آخرت ما. مسئله نظام امامت را ره‌آورد خون شهیدان معرفی کردند تفسیر تسنیم ایشان یک تفسیر معمولی نیست بلکه یک دایرةالمعارف را می‌شود از آن استخراج کرد که عمق و نوآوری آن جای تقدیر و تشکر دارد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار