دنیامالی: در وزارت ورزش خواهم ماند

با قدرت در بازی‌های کشورهای اسلامی شرکت می‌کنیم

تهران(پانا) - وزیر ورزش و جوانان در پاسخ به شایعات اخیر، گفت: ان‌شاءالله اگر خدا عمری بدهد در همین ورزش خدمتگزار خواهم بود.

کد مطلب: ۱۵۴۰۲۷۷
لینک کوتاه کپی شد
دنیامالی: در وزارت ورزش خواهم ماند

احمد دنیامالی در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا در وزارت ورزش خواهد ماند، گفت: ان‌شاءالله اگر خدا عمری بدهد در همین ورزش خدمتگزار خواهم بود.

وی درباره همکاری‌های خود با فدراسیون‌ها گفت: آقای خسروی وفا از دوستان قدیمی من است. تا الان که آمده‌ام به طور متوسط ما هر دو روز یک جلسه با فدراسیون‌ها داشتیم و این که مطرح می‌شود به هیچ وجه درست نیست. یک جمله ای گفته شد که اصلاح شد و انشاءالله در آینده اختلاف نظری وجود ندارد.

وی افزود: ما رفیقیم به هر حال اصلا من آمده‌ام در وزارت ورزش برای اینکه این تالیف قلوب انجام شود ما با وحدت می‌توانیم موفق شویم .

وزیر ورزش و جوانان در مورد اینکه آیا مدنظرتان این است که کمیته ملی المپیک زیر نظر وزارت ورزش باشد، گفت: خیر، کمیته ملی المپیک یک شخصیت حقوقی مستقل دارد. ما هم وظیفه‌مان نظارت است و در حوزه های مالی به آنها کمک می‌کنیم.

دنیامالی در خصوص اینکه بازی‌های کشورهای اسلامی و جوانان از دستور کار کمیته ملی المپیک خارج شده، اظهار کرد: کسی که می‌آید، این حرف را می‌زند باید وزیر باشد و بالاتر از وزیر این حرف را نمی‌تواند بزند. ما هیچ مشکلی در بحث منابع نداریم.

وی افزود: من خودم پای کار هستم. هر هفته با چهار فدراسیون و توسط یک تیم جلسات‌مان را برگزار می‌کنیم و با قدرت در بازی‌های کشورهای اسلامی در ریاض و بازی‌های آسیایی جوانان در بحرین شرکت می‌کنیم.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار