رئیسی در پیامی به دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران:
ظرفیتهای کشور برای ترویج فرهنگ ایثار بهکار افتد
تهران (پانا) - رئیسجمهوری تصریح کرد ضروری است همه ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی کشور برای ترویج فرهنگ ایثار و تکثیر عنصر فداکاری بهکار افتد تا این شاخصه مهم انسانی در کنار دیگر اضلاع رشد و بالندگی کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و به جایگاه شایسته خود دست یابد.
آیتالله سیدابراهیم رئیسی در پیامی که از سوی حسن مسلمی رئیس جهاد دانشگاهی در مراسم اختتامیه «دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران» قرائت شد، آورده است: در دنیایی که خودخواهی و هواپرستی جایگزین فضائل حقیقی شده و گوهر عواطف انسانی دستخوش آفات و آسیبها گشته، همچنان مردمان فداکار و بلند همتی وجود دارند که با پیشگامشدن در خطرات، به دستگیری افتادگان و نجات آسیب دیدگان شتافته و فروغ امید را در دلهای افسرده و ناامید آنان زنده نگه میدارند و در دوران ما، مردم سرافراز ایران و به ویژه جوانان عزیز ثابت کردند که پیشگام تحقق این فضیلت فراموش شدهاند.
متن این پیام به شرح زیر است؛
«بسم الله الرحمن الرحیم
در میان آموزههای انسانساز و جامعهپرداز در فرهنگ اسلامی و ایرانی، دعوت به ایثار و تشویق به فداکاری دارای اهمیت ویژهای است. آیات قرآن در این زمینه بسیار است و آیت شریف «لَنْ تَنَالُوا الْبِرِّ حتی تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ» یکی از صدها آموزهای است که دستیابی به قلههای کمال و رشدیافتگی برای یک انسان تراز را جز با نثار نفس نفیس و از خودگذشتگی و ترجیح دیگران به خود میسر نمیداند.
ایران اسلامی در سایه سار پیوند استوار با قرآن و عترت همواره مهد تربیت و بالندگی چنین انسانهای بزرگی بوده است. صفحات تاریخ این سرزمین آکنده از سطوری زرین و جلوههایی درخشان از این خُلق و خوی کریمانه است.
امروزه در دنیایی که خودخواهی و هواپرستی جایگزین فضائل حقیقی شده و گوهر عواطف انسانی دستخوش آفات و آسیبها گشته، همچنان مردمان فداکار و بلند همتی وجود دارند که با پیشگام شدن در خطرات، به دستگیری افتادگان و نجات آسیب دیدگان شتافته و فروغ امید را در دلهای افسرده و ناامید آنان زنده نگه میدارند. در دوران ما، مردم سرافراز ایران و به ویژه جوانان عزیز ثابت کردند که پیشگام تحقق این فضیلت فراموش شدهاند.
ضروری است همه ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی کشور برای ترویج فرهنگ ایثار و تکثیر عنصر فداکاری به کار افتد تا این شاخصه مهم انسانی در کنار دیگر اضلاع رشد و بالندگی کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته و به جایگاه شایسته خود دست یابد.
فرصت را مغتنم شمرده، از همه دستاندرکاران رویداد مهم و افتخارآمیز «دوازدهمین آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران» به ویژه از برادران و خواهران عزیز جهاددانشگاهی، وزارتخانهها و سازمانهای همکارشان که عنصر تابناک ایثار و فداکاری را اینچنین ارج مینهند، تقدیر و تشکر کرده و برای همگان توفیق الهی را مسألت مینمایم.»
ارسال دیدگاه