ابعاد جنگ روانی اخیر صهیونیستها علیه ایران؛ تهدید یا عجز!؟
تهران (پانا) - اظهارات ضد ایرانی اخیر مقامات صهیونیست، بیش از آنکه معنی تهدید بدهد، نشانه عجز آنان در این مرحله از بازی است. سابقه نشان میدهد آنها هیچگاه برای حمله نظامی پیش آگاهی نمیدهند الا اینکه عاجز و سردرگم باشند.
به گزارش نورنیوز، از چند هفته گذشته، با مشخص شدن تاریخ رسمی دور جدید مذاکرات بین ایران و ۴+۱، رسانههای صهیونیستی و مقامات سیاسی، نظامی و امنیتی این رژیم کارزار گستردهای را در راستای ایجاد یک فضای روانی در جهت کسب منافع سیاسی خود در عرصه بینالمللی به راه انداختند.
در این کارزار علاوه بر ارائه اطلاعات غلط و گمراهکننده در مورد ایران و برنامه هستهای آن، مقامات نظامی و امنیتی این کشور تهدیدات گسترده و بیسابقهای را مبنی بر قریبالوقوع بودن حمله نظامی رژیم صهیونیستی به تاسیسات هستهای ایران مطرح کردند.
در آخرین نمونه؛ خبرگزاری صهیونیستی والا در گزارشی ادعا کرد که فرمانده ستاد مشترک اسرائیل طرحهای عملیاتی حمله به ایران را تایید کرده و بر همین اساس نیروهای نظامی تمرینات خود را آغاز خواهند کرد.
همچنین نفتالی بنت، بنیگانتز و یائیر لاپید، نخستوزیر و وزرای جنگ و خارجه این رژیم در مصاحبهها و پیامهای گوناگون از احتمال حمله نظامی این رژیم به ایران در صورت شکست مذاکرات سخن گفتند.
نفتالی بنت در چند روز گذشته با یک سیاستورزی مضحک ابتدا از غربیها خواست تا به هیچ وجه با ایران توافقی نکنند و بعد از آن از آمریکا و سه کشور اروپایی درخواست کرد تا جلوی آنچه باجگیری هستهای تهران میخواند بایستند.
این اظهارات البته بیش از آنکه نشانگر تهدید از جانب صهیونیستها باشد، نمایانگر عجز و ناتوانی آنان در این مرحله از بازی است.
تهدیدات لفظی رژیم صهیونیستی که برای فشار به غربیها در راستای گرفتن امتیازات بیشتر از تهران است، در نظر دارد تا پروندههای دیگری از جمله توان دفاعی و متعارف در دو حوزه موشکی و پهپادی و نیز نفوذ منطقهای ایران را هم به مذاکرات هستهای گره بزند.
صهیونیستها علاوه بر کنش کلامی کارگزاران سیاسی خود، کارزار گستردهای را در رسانههای داخلی و رسانههای خارجی وابسته به خود علیه ایران به راه انداختهاند.
در اولین روز مذاکرات جدید، رسانههای آمریکایی گزارش دادند که مقامات امنیتی رژیم اشغالگر قدس به همتایان آمریکایی خود اطلاع دادهاند که ایران در حال زمینهچینی فنی برای آغاز غنیسازی ۹۰ درصدی است، مسئلهای که تنها یک روز بعد با واکنش گروسی دبیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، از اساس رد شد.
«جوییش کرونیکل» یکی از رسانههای انگلیسیزبان اسرائیلی نیز در گزارشی مفصل ضمن انتساب صریح عملیات خرابکاری و آسیب به تاسیسات هستهای ایران به موساد، نوشته این سرویس امنیتی در نظر دارد تا بعد از این به حملات گروههای مقاومت به رژیم صهیونیستی، در تهران پاسخ بگوید.
روزنامه «تایمز اسرائیل» هم چهارشنبه هفته گذشته با ارائه گزارشی از مصاحبه یکی از مقامات امنیتی رژیم صهیونیستی که نامش مخفی مانده، عنوان کرد که ترور شهید «محسن فخریزاده» در سال گذشته به هدف خود در کندتر کردن برنامه هستهای ایران دست نیافته است.
این روزنامه همچنین به نقل از هفتهنامه نیوزویک به این مسئله اشاره نمود که مقامات آمریکایی به صهیونیست ها گوشزد نمودند که تخریب برخی از تأسیسات هستهای ایران نه تنها چرخه غنیسازی اورانیوم را مختل نکرده، بلکه منجر به بازسازی این تاسیسات با نسلهای جدیدتر تجهیزات غنیسازی شده است.
از کنار هم چیدن تمام این قطعات، به روشنی میتوان به سردرگمی مقامات صهیونیست در وضعیت فعلی پی برد، زیرا آنها نشان دادهاند که برای حمله نظامی، هیچگاه پیش آگاهی نمیدهند و از همه مهمتر برآوردهای عملیاتی آنان از خرابکاریهای ممتد طی دو سال گذشته نشان میدهد که این عملیاتهای پنهان نه تنها نتایج مدنظرشان را محقق نکرده که باعث تسریع در فرآیندهای هستهای ایران شده است.
ارسال دیدگاه