مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان خبر داد:

اشتغالزایی و کارآفرینی امامزادگان زنجان با اجرای طرح «شمیم خدمت»

زنجان (پانا) - مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان از اشتغالزایی برای ۱۰۵ نفر در امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص زنجان با اجرای «طرح شمیم خدمت» سازمان خبر داد.

کد مطلب: ۱۵۰۸۷۳۳
لینک کوتاه کپی شد
اشتغالزایی و کارآفرینی امامزادگان زنجان با اجرای طرح «شمیم خدمت»

حجت‌الاسلام مختار کرمی گفت: در میان تمام خدمات و کارهایی که می‌توان برای افراد جامعه انجام داد، مساله توانمندسازی، اشتغالزایی و کارآفرینی از مهم‌ترین خدمات است.

وی با بیان اینکه بیکاری، آفتی خانمان‌سوز است و باعث ایجاد مشکلات ساختاری برای فرد و اجتماع می‌شود، افزود: ایجاد شغل در واقع شاهراه اصلی حل معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی است و رفع بیکاری، بسیاری از مشکلات اقتصادی، اجتماعی و روانی جامعه را هم برطرف می‌کند.

وی ادامه داد: به همین دلیل سازمان اوقاف و امور خیریه با نگاه به ظرفیت اجتماعی امامزادگان و بقاع متبرکه با تدوین و اجرای «طرح شمیم خدمت» در صدد رفع فقر، محرومیت، بیکاری و فساد در جامعه به‌خصوص محیط پیرامونی امامزادگان و بقاع متبرکه شاخص است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان اظهار کرد: در استان زنجان نیز طرح شمیم خدمت از سال‌ها پیش به اجرا درآمده است. به عنوان مثال؛ در امامزاده حضرت سیدابراهیم(ع) شهر زنجان و با همکاری بخش خصوصی با هدف ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای جامعه هدف مخصوصاً خانواده‌ها و افراد کم‌برخوردار، شغل‌هایی همچون قلم‌زنی، کیف‌دوزی، خوشنویسی و تولید لباس مشغول به فعالیت هستند. همچنین در ساختمان اداری متعلق به این امامزاده، موسسه خیریه حمایت از بیماران متابولیک در زمینه خدمات‌دهی رایگان به بیماران ژنتیکی مبتلا به PKU فعالیت بسیار گسترده‌ای دارند که باعث اشتغالزایی مستقیم و غیرمستقیم برای ۶۵ نفر شده است.

کرمی افزود: در امامزاده اسماعیل(ع) شهرستان ابهر نیز یک مجموعه مردمی دارای مجوز تولید اقلام بهداشتی بیمارستانی مثل روپوش، لباس، دستکش، روتختی، روبالشی مخصوص مراکز درمانی و بهداشتی، مستقر و در حال فعالیت و تولید هستند که باعث ایجاد و ادامه اشتغال برای ۴۰ نفر به‌طور مستقیم شده است.

وی به شهرستان خدابنده نیز اشاره کرد و گفت: در این شهرستان نیز چند غرفه بقعه حضرت قیدار نبی(ع) را به فروش صنایع دستی و فرهنگی اختصاص داده‌ایم و علاوه بر آن پیگیر تامین و اختصاص یک محل دائمی برای استقرار خدمات پزشکی و دندانپزشکی جهادی برای عموم مردم به‌ویژه اقشار محروم هستیم تا گروه‌های جهادی بتوانند با آرامش و اطمینان، فضایی برای ارائه خدمات خود در کنار بقعه حضرت قیدار نبی(ع) داشته باشند و هم این مکان مقدس و مورد احترام در رفع مشکلات اجتماعی و درمانی نقش خود را ایفا کند.

مدیرکل اوقاف استان زنجان گفت: از تمامی هیات امنا و مدیران امامزادگان شاخص انتظار داریم با تدابیر لازم و برنامه‌ریزی منظم و مستمر، بازارچه‌هایی برای فروش محصولات و صنایع دستی به‌ویژه برای افراد کم‌برخوردار و سایر تولیدی‌ها فراهم آورند و تا اقدام موثری برای فروش بهتر محصولات و صنایع دستی و فرهنگی باشد.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار