بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به بیماریهای کبدی
تهران (پانا) ـ یک فوق تخصص گوارش و کبد درباره رژیم غذایی مبتلایان به هپاتیت «سی» توضیح داد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیدموید علویان درباره رژیم غذایی که مبتلایان به هپاتیت «سی» باید رعایت کنند، گفت:در مورد نوع رژیم غذایی و آنچه که بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید بیشتر و یا کمتر میل کنند، عقاید مختلفی وجود دارد، اما آنچه مهم است تعیین شدت بیماری کبدی است.
او با بیان مبتلایان به هپاتیت «سی» باید از رژیمهای سخت دوری کنند، افزود:باید توجه کرد که کبد نقش مهمی در سوختوساز بدن بازی میکند و در صورت تخریب آن، کالری کافی به بدن نمیرسد. از طرفی با تخریب کبد، دیگر امکان دفع سموم حاصل از سوختوساز مواد نیز ممکن نخواهد بود.
علویان تاکید کرد:در صورت شدید بودن بیماری کبدی، بیمارارن باید از مصرف زیاد مواد گوشتی خصوصاً گوشتقرمز خودداری کرده و بهجای آن از گوشت سفید مانند ماهی، مرغ و پروتئینهای گیاهی استفاده کنند.
او همچنین گفت:مصرف سبزیجات و میوههای تازه که سرشار از مواد آنتیاکسیدان هستند نیز برای این بیماران بسیار مفید است. همچنین بیماران مبتلا به هپاتیت «سی» باید از مصرف غذاهای دودی که دارای نیترات هستند نیز خودداری کنند.
ارسال دیدگاه