خطرات مصرف زیاد ویتامین E
تهران (پانا) - استفاده از ویتامین E به صورت خوراکی بهندرت باعث بروز مشکلات میشود اما ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
به گزارش بهداشت نیوز، در صورتی که دوزهای مناسبی از ویتامین E مصرف شود، میتواند برای بدن ایمن و بیخطر باشد. استفاده از ویتامین E به صورت خوراکی بهندرت باعث بروز مشکلات میشود اما از عوارض جانبی مصرف زیاد این ویتامین میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
تهوع، اسهال، دردهای روده، خستگی، ضعف، سردرد، تاری دید، راش پوستی، اختلال غده جنسی، افزایش میزان کراتین در ادرار
بنابراین در صورت داشتن موارد زیر و قبل از خوردن ویتامین E با پزشک صحبت کنید:
کمبود ویتامین A و K
بیماری چشمی که درآن، شبکیه آسیب دیده است (retinitis pigmentosa)
مشکلات خونریزی
دیابت
سابقه حمله قلبی یا سکته قلبی
سرطان سر و گردن
بیماری کبد
مکمل ویتامین ای ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد. اگر قصد جراحی دارید، دو هفته قبل از جراحی از خوردن ویتامین E خودداری کنید. همچنین اگر میخواهید تحت عمل جراحی قرار بگیرید یا بهتازگی عمل باز کردن شریانهای مسدودشده را داشتهاید و جریان خون در عضله قلبتان احیا شده است (آنژیوپلاستی)، درباره مصرف ویتامین E با پزشک صحبت کنید.
ارسال دیدگاه