توصیههای تغذیهای جهت جلوگیری از التهاب مفاصل بدن
تهران ( پانا) - با توصیههای تغذیهای برای پیشگیری از التهاب مفاصل بدن با ما همراه شوید.
به گزارش ایلنا، در سالمندان بیماری شایعی قلمداد میشود. به راحتی میتوان با کنترل تغذیه از ابتلا به این بیماری جلوگیری کرد. گنجاندن مواد مغذی ضدآرتریت (ضدالتهاب مفصل) به رژیم غذایی روزانه کار سختی نیست، چون مواد غذایی مناسبی در این زمینه وجود دارد. عدس و چای سبز حاوی ترکیبات مفیدی هستند که برای تسکین التهاب مفاصل مناسبند.
عدس
عدس منبع فولات است و یک لیوان از آن ۹۰ درصد نیاز روزانه به این ویتامین را تأمین میکند. عدس همچنین منبع پروتئینهای گیاهی است و میزان زیادی فیبر و ویتامین B۶ دارد. به دلیل دارا بودن این ویتامینها نیز بدن را از بیماریهای قلبی، سرطان و همچنین آرتریت محافظت میکند.
توصیه میشود غذاهای مختلفی با عدس طبخ و میل کنید. سوپ عدس تهیه کنید و به آن هویج، کرفس، پیاز و گوشت کم چرب با سبزیجات معطر اضافه کنید. توصیه میکنیم عدس را دور از نور نگهداری کنید، چون قرار گرفتن در معرض نور و هوا باعث از بین رفتن مواد مغذی آن به خصوص ویتامین B۶ میشود.
چای سبز
چای سبز حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی به نام پولیفنولها است که تأثیر زیادی در پیشگیری از مشکلاتی مانند سرطان و بیماریهای قلبی دارند. نتایج مطالعات نشان میدهد که چای سبز به پیشگیری و تسکین علائم پولی آرتریت روماتوئید کمک میکند.
محققان بررسیهایی روی موشهای آزمایشگاهی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که چای سبز میزان بروز بیماری آرتریت را به میزان ۵۰ درصد کاهش میدهد. البته بررسیهای دیگری نیز حاکی از این تأثیر روی انسان دارد؛ بنابراین میتوان چای سبز را یک نوشیدنی ضدآرتریت دانست.
چای سبز بعد از دم کشیدن خوش طعم شده و ترکیبات خود را آزاد میکند. اجازه دهید که چایتان به مدت حدود ۳ دقیقه دم بکشد. این زمان کوتاه دم کشیدن باعث میشود که چای خوش طعم شده و مواد مغذی بیشتری آزاد کند و تلخ نباشد.
چند توصیه دیگر که شامل ابن موارد است. علاوه بر این توصیه میشود مصرف امگا ۳ها را نیز افزایش دهید. یادتان باشد که برای سلامت مفاصل به کلسیم و ویتامین D بیشتری نیز نیاز دارید. از تحرک بدنی غافل نشوید. از مصرف مواد غذایی التهاب زایی مانند گوشتهای فرآوری شده، قند و چربی و همچنین نمک زیاد بپرهیزید.
ارسال دیدگاه