اتوبوس برقی که از هزینههای سوخت می کاهد
تهران (پانا) - یک خودروساز چینی یک اتوبوس برقی مخصوص سرویس مدارس معرفی کرده که قادر به جابه جایی ۳۰ دانش آموز است و هزینه های سوخت و نگهداری آن ۶۰ درصد کمتر از نمونه های فعلی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، شرکت BYD یک اتوبوس سرویس مدرسه برقی «تیپ A» معرفی کرده که قادر به جابه جایی ۳۰ دانش آموز است و می تواند با یک بار شارژ مسافت ۲۲۵ کیلومتر را طی کند. نکته مهم درباره این اتوبوس قابلیت اتصال وسیله نقلیه برقی به شبکه توزیع برق یا V۲G است.
V۲G سیستمی است که در آن وسایل نقلیه برقی، هیبریدی یا خودروهای الکتریکی سلول سوختی هیدروژنی (FCEV) به شبکه برق برای فروش خدمات پاسخگویی به تقاضا یا با بازگرداندن برق به شبکه یا با کاهش نرخ شارژ آنها متصل می شوند.
قابلیتهای ذخیرهسازی V۲G میتواند خودروهای برقی را قادر به ذخیره و تخلیه برق تولید شده از منابع انرژی تجدیدپذیر مانند خورشیدی و باد، کند.
علاوه بر آن اتوبوس مذکور هیچ گاز گلخانه ای منتشر نمی کند و هزینه های نگهداری و سوخت آن به میزان قابل توجهی کمتر است.
در بیانیه این شرکت چینی آمده است: «ابعاد اتوبوس های جدید ۲۲.۹ در ۲۴.۵ در ۲۶.۷ فوت است که برای مسیرهایی با دانش آموزان کمتر و همچنین دانش آموزان معلول ایده آل است. وسیله نقلیه مذکور مجهز به یک باتری لیتیوم یون فسفات است.»
شرکت ادعا می کند هزینه های تامین سوخت و نگهداری این اتوبوس ها تا ۶۰ درصد نسبت به نمونه های فعلی کاهش می یابد و هنگامیکه مشغول فعالیت نیست، می تواند انرژی پاک برای مدرسه فراهم کند.
البته قیمت این سرویس مدرسه و زمان عرضه آن اعلام نشده است.
این شرکت در سال ۲۰۲۱ میلادی با ساخت ۳۲۰ هزار خوددروی برقی باتری دار، دومین تولید کننده بزرگ چنین خودروهایی در چین بود.
ارسال دیدگاه