چرا باید آب کتری یا سماور را برای هر بار درست کردن چای عوض کنیم
تهران (پانا) - هنگام آماده کردن چای بهتر است آب از قبل مانده در کتری را عوض کنید. آبی که مجدد جوشیده میشود حاوی مواد خطرناکی مانند آرسنیک و نیترات خواهد بود که بهشدت برای بدن خطرناک است.
بهگزارش خراسان، عینا... ولیزاده، کارشناس تغذیه با هشدار درباره لزوم پرهیز از چنین کاری گفت: «در آب چند بار جوشیده غلظت نیترات بیشتر میشود و سلامت مصرفکننده را به خطر میاندازد.
زمانی که نیترات در غلظت زیاد و به دفعات، در معرض حرارت بالا قرار گیرد، ترکیبات آن کاملا تغییر مییابد و به نیتروزامین تبدیل میشود که میتواند سرطان زا باشد. افزون بر این، نیترات میتواند در روده به نیتریت تبدیل و در خون با هموگلوبین ترکیب شود و توانایی انتقال اکسیژن خون به بافتهای بدن به خصوص مغز را کاهش دهد.»
ارسال دیدگاه