معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی:

قرآن کریم بهترین سرنخ و الگو برای رفتار و تربیت دانش آموزان است

ارومیه (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی، قرآن کریم را بهترین سرنخ و الگو برای رفتار و تربیت دانش آموزان عنوان کرد.

کد مطلب: ۱۵۴۶۶۴۰
لینک کوتاه کپی شد
قرآن کریم بهترین سرنخ و الگو برای رفتار و تربیت دانش آموزان است

غلامرضا فدوی در نشست صمیمی با رؤسای شورا‌های دانش‌آموزی ناحیه یک ارومیه به موضوع تربیت دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان باید به همه ساحت‌های تربیتی مورد اشاره در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید توجه کنند، قرآن کریم بهترین سرنخ و الگو برای رفتار و تربیت دانش‌آموزان است.

وی افزود: امروز هجمه‌های فرهنگی دشمن، هویت و عرق ملی جوانان و نوجوانان ما را مورد هدف قرار داده است، شورا‌های دانش‌آموزی با برنامه‌ریزی و تدبیر مناسب و در بستر‌های موجود مدارس ازجمله مراسم صبحگاهی و ظهرگاهی و با جریان‌سازی که یکی از وظایف اصلی شورا‌های نیز است، حس وطن دوستی را در هم نوعان خود تقویت کنند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی، شورا‌های دانش‌آموزی بازو‌های مشورتی و اجرایی مدیران مدارس و مسئولان دانست و گفت: جامعه در همه لایه‌های خود از جمله خانواده، مدرسه، مسجد، مسجد، بازار، محله و... به مشورت دانش‌آموزان احتیاج دارد، این نقش مشورتی دانش‌آموزان در مدرسه در قالب شورا‌های دانش‌آموزی نمود پیدا می‌کنند، ما به عناون متولیان نظام تعلیم وتربیت برای اعتلای جایگاه این نهاد و فعالیت‌های آن به نظرات و مشورت‌های شورا‌های دانش‌آموزی احتیج داریم و به نوعی این شورا‌های بازو‌های قدرتمند اجرایی و مشورتی در سطوح مختلف به حساب می‌آیند.

فدوی گفت: جایگاه شورا‌های دانش‌آموزی در مدارس باید تقویت شده و مدیران مدارس و مسئولین آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و مناطق در این راستا باید گام‌های مؤثر بردارند.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار