مربی بهداشت دبیرستان فاطمیه:

جشنواره غذای سالم در مدارس می‌تواند به عنوان یک ابزار موثر برای ترویج تغذیه سالم عمل کند

چاراویماق (پانا) - مراقب سلامت دبیرستان دوره دوم فاطمیه چاراویماق معتقد است که جشنواره غذای سالم در مدارس می‌تواند به عنوان یک ابزار موثر برای ترویج تغذیه سالم و آگاه‌سازی نوجوانان و والدین درباره اهمیت آن عمل کند.

کد مطلب: ۱۵۵۹۴۹۶
لینک کوتاه کپی شد
جشنواره غذای سالم در مدارس می‌تواند به عنوان یک ابزار موثر برای ترویج تغذیه سالم عمل کند

زهرا مرادزاده، مربی بهداشت دبیرستان فاطمیه چاراویماق در گفت‌وگو با خبرنگار پانا به سوالاتی درباره اهداف جشنواره غذا و همچنین تغذیه سالم پاسخ داد.

جشنواره غذا با چه اهدافی هرساله برگزار می‌شود؟

جامعه هدف ما بیشتر دختران و مادران هستند و لذا تصمیم گرفتیم در راستای استفاده بیشتر مواد غذایی سنتی در بین خانواده‌ها جشنواره‌ غذای سالم را برگزار کنیم.

آیا دانش‌آموزان برای شرکت در این جشنواره رغبت دارند؟ بیشتر دانش‌آموزان چه نوع غذاهایی را تهیه می‌کنند؟

بله. دانش آموزان برای این جشنواره بسیار مشتاق هستند و بیشتر غذاهای سنتی و سالم تهیه می‌کنند.

این جشنواره چه تاثیری بر خلاقیت و بهبود تغذیه دانش‌آموزان دارد؟

این جشنواره‌ها به دانش‌آموزان و والدین فرصت می‌دهند تا غذاهایی که هم خوشمزه و هم مغذی هستند را امتحان کنند، با ایده‌های خلاقانه غذاهای خود را تزئین کنند و در کنار رقابت با یکدیگر  از آن‌ها لذت ببرند.

این جشنواره چگونه باعث ترویج تغذیه سالم در دانش‌آموزان می‌شود؟

جشنواره غذای سالم در مدارس می‌تواند به عنوان یک ابزار موثر برای ترویج تغذیه سالم و آگاه‌سازی نوجوانان و والدین درباره اهمیت آن عمل کند. با برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از غذاهای سالم و خوشمزه می‌توان این جشنواره‌ها را به یک تجربه یادگیری جذاب و مفید بر نوجوانان تبدیل کرد.

جشنواره غذا چگونه می‌تواند در فرهنگسازی تغذیه صحیح و سالم میان دانش‌آموزان و خانواده‌‌هایشان موثر باشد؟

تغذیه سالم در این دوران، نه‌تنها بر رشد فیزیکی کودکان تأثیر می‌گذارد بلکه بر تمرکز و عملکرد تحصیلی آن‌ها نیز اثر مستقیم دارد. برنامه‌هایی مانند جشنواره غذای سالم می‌تواند به نوجوانان و والدین کمک کند تا انتخاب غذایی بهتر داشته باشد.

تغذیه سالم در یادگیری و آموزش دانش‌آموزان چه اهمیتی دارد؟

تغذیه سالم می‌تواند تاثیر مهمی بر یادگیری داشته باشد. مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی بر بهبود عملکرد دانش‌آموزان و یادگیری آن‌ها تاثیر دارد. همچنین مصرف مواد غذایی مانند میوه‌ها، سبزیجات و ماهی می‌تواند به بهبود حافظه و تمرکز دانش‌آموزان کمک کند.

دانش‌آموزان برای حفظ کارایی مغزی و بدنی بهتر است چه تغذیه‌ای داشته باشند؟

تغذیه سالم حاوی پروتئین‌ها، فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی و همچنین مواد غذایی مانند میوه‌ها، سبزیجات و ماهی‌ها.

همانطور که می‌دانید در سال‌های اخیر به علت افزایش مصرف فست‌فود و غذاهای آماده، سلامت دانش‌آموزان به‌طور جدی به خطر افتاده است. آیا برای پیشگیری از این آسیب‌ها پیشنهادی دارید؟

غذاهای سالم و آماده مانند نان و کره و مربا، کره و عسل، گردو و پنیر و غذاهای خانگی که سریع و به صورت ساندویچ آماده می‌شوند، می‌‌توانند در سنین کودکی جایگزین غذاهایی مانند سوسیس، کالباس، همبرگر، چیزبرگر و انواع برگرهایی شوند که در روغن‌های ناسالم سرخ می‌شوند.

خبرنگار : دانش‌آموز: سبا غفاری عکاس : سبا غفاری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار