توزیع ۲۰۰۰ جفت کفش در بین دانش‌آموزان کم بضاعت

تبریز (پانا) - به مناسبت ماه مبارک رمضان و در آستانه سال جدید شمسی و به همت اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بسیج دانش‌آموزی، ۲۰۰۰ جفت کفش در بین دانش‌آموزان کم بضاعت توزیع شد.

کد مطلب: ۱۵۵۰۱۳۷
لینک کوتاه کپی شد
توزیع ۲۰۰۰ جفت کفش در بین دانش‌آموزان کم بضاعت

مرحله دوم رزمایش همکلاسی مهربان ۵ و پویش ضیافت کریمانه با هدف ارتقاء همدلی و همیاری در میان دانش‌آموزان و اعضای جامعه، ۱۶ اسفند ماه به همت بسیج دانش‌آموزی استان برگزار شد.

این برنامه با مشارکت تعدادی از مدارس، نهادهای آموزشی و خیریه‌ها شکل گرفت و تلاش شد تا ارزش‌های انسانی و اجتماعی در بین نسل جوان نهادینه شود.

این مرحله از رزمایش، با تهیه و توزیع بسته‌های کفش به دانش‌آموزان نیازمند، در راستای ترویج فرهنگ کمک به یکدیگر و ایجاد حس مسئولیت اجتماعی، انجام شد

اسفندیار صادقی مدیرکل آموزش و پرورش استان در سخنرانی خود، بر لزوم همبستگی و همکاری میان افراد جامعه تأکید کرد و گفت: امروز بیشتر از هر زمان دیگری نیاز داریم تا دست در دست یکدیگر بگذاریم و از مهربانی و انسانیت غافل نشویم.

وی تاکید کرد: برنامه‌هایی مثل همکلاسی مهربان ۵ به ما یادآوری می‌کند که هر کدام از ما می‌توانیم تأثیر مثبتی در زندگی دیگران داشته باشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با قدردانی از  همت بسیج دانش‌آموزی استان و مشارکت خیرین خاطرنشان کرد: با بهره‌مندی از ظرفیت‌های مختلف استان از جمله جذب خیرین، در پی آن هستیم اقدامات این چنینی پر تکرار باشد.

حجت الاسلام والمسلمین مصطفی سرایی رییس سازمان بسیج فرهنگیان استان نیز در این مراسم گفت: این رویداد نه‌تنها به تقویت همبستگی اجتماعی کمک کرد، بلکه با برانگیختن حس نوع‌دوستی و همیاری در نسل جوان، نوری از امید و محبت را در جامعه پراکنده ساخت.

 

خبرنگار : دانش‌آموز: مجتبی بایسته

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار