سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان:

بذر آموزش در زمین آماده با امور تربیتی سبز می‌شود

اهواز (پانا) - سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: بذر آموزش در زمین آماده با امور تربیتی سبز می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۴۶۵۷۳
لینک کوتاه کپی شد
بذر آموزش در زمین آماده با امور تربیتی سبز می‌شود

ناصر علی‌فر، روز یک‌شنبه در آیین گرامیداشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی در سالن همایش شهدای فرهنگی اهواز اظهار کرد: امروز همه در آیین تشییع نمادین پیکر شهید سیدحسن نصرالله شرکت خواهیم کرد تا اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت را نشان دهیم.

وی ادامه داد: یکی از ابتدایی‌ترین موارد که از صف تا ستاد باید مورد توجه قرار گیرد، اخلاق‌مداری و احترام به همکاران است.

علی‌فر بیان کرد: توسعه اخلاق و اخلاق مداری توسط معلمان باید در خانواده و مدرسه و سپس به سمت جامعه سوق پیدا کند. 

به گفته وی، انسانیت بر پایه اخلاق‌مداری و اسلام، دین اخلاق‌مداری است. پیامبر اسلام، نمونه یک فرد با اخلاق کامل بودند و ما پیش از هر چیز باید به این موارد توجه کنیم.

علی‌فر در خصوص اهمیت امور تربیتی اظهار کرد: در کتاب مقدس قرآن، تزکیه مقدم بر تعلیم است. آموزش مانند بذری است که باید در زمین کاشته شود اما بذر را در شوره‌زار نمی‌شود کاشت و باید پیش از آن آمادگی ایجاد شود که این آمادگی به منزله امور تربیتی است. البته جامعه و سایر دستگاه‌های متولی نیز باید همکاری کنند.

وی افزود: مقام معظم رهبری ۳ رکن تحصیل، تهذیب و ورزش را برای پیشرفت جامعه و جوانان معرفی می‌کنند. این سه رکن باید در کنار یکدیگر پیش بروند که برای رشد همه‌جانبه توجه به همه ابعاد ضروری است.

سرپرست اداره کل آموزش و پرورش خوزستان اظهار کرد: سند تحول بنیادین، یکی دیگر از موارد قابل استناد است. هدف از تحول در نظام آموزش و پرورش، تعلیم و تربیت تمام‌ساحتی است و در این میان، یکی از مهمترین ساحت‌ها، ساحت اعتقادی، عبادی و اخلاقی است.

وی افزود: باید به آسیب‌های اجتماعی به‌ویژه در بین دانش‌آموزان توجه جدی کنیم. همانطور که دغدغه تعلیم و تربیت فرزند خود را داریم باید دغدغه دانش‌آموزان مدارس را نیز داشته باشیم‌. خط ملی ۱۵۷۰ را به دانش‌آموزان معرفی کنیم و نباید به سادگی از مساله آسیب‌های اجتماعی بگذریم.

خبرنگار : پارمیس پیروز/باران منصوری

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار