مدیر آموزش و پرورش هفتکل خبر داد:

برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور دانش‌آموزان ۱۴ شهرستان

اهواز (پانا) - مدیر آموزش و پرورش هفتکل گفت: مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور دانش‌آموزان ۱۴ شهرستان خوزستان برگزار می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۴۴۷۴۲
لینک کوتاه کپی شد
برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز با حضور دانش‌آموزان ۱۴ شهرستان

محمد قاسمی، روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار پانا از آمادگی کامل شهرستان هفتکل برای میزبانی رقابت‌های قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی خبر داد و بیان کرد: «این جشنواره فرصتی برای انس بیشتر با قرآن است.»

وی با اشاره به تشکیل کمیته‌های تخصصی برای برگزاری هرچه بهتر این مسابقات، گفت: «با تلاش شبانه‌روزی همکاران و همراهی دستگاه‌های اجرایی شهرستان، فضای قرآنی ویژه‌ای در هفتکل حاکم شده و همه در تکاپوی برگزاری شایسته این رویداد معنوی هستند.»

قاسمی افزود: «بیش از ۱۴ شهرستان استان خوزستان در قطب ۲ این مسابقات در هفتکل به رقابت خواهند پرداخت. برای رفاه حال دانش‌آموزان، سالن‌های افتتاحیه و اختتامیه در حال آماده‌سازی است و مکان‌های پذیرش و اسکان در دبستان‌های مطهره و عفاف فراهم شده است.»

وی با تأکید بر تسهیل شرایط مسابقات اظهار کرد: «مکان‌های برگزاری مسابقات به‌گونه‌ای در نظر گرفته شده که دانش‌آموزان، نیازی به تردد با وسایل نقلیه نداشته باشند. همچنین فوق‌برنامه‌هایی برای ایجاد خاطرات خوش در ذهن دانش‌آموزان تدارک دیده شده است.»

مدیر آموزش و پرورش هفتکل با قدردانی از همکاری گسترده مسئولان شهرستان تصریح کرد: «همراهی دستگاه‌های مختلف اجرایی نشان‌دهنده تمسک همه مسئولان به ثقلین است.»

وی توصیه کرد: «دانش‌آموزان شرکت‌کننده، اخلاق قرآنی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند و این جشنواره را تنها به دید یک رقابت نبینند بلکه فرصتی برای رشد معنوی و انس بیشتر با کلام وحی بدانند.»

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار