سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان شمالی:

دانش‌آموزان با پیوستن به پویش «در کنار خانواده بمانیم» چهارشنبه‌سوری بدون آسیب داشته باشند

بجنورد (پانا) - سرپرست معاونت پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: دانش‌آموزان با پیوستن به پویش «در کنار خانواده بمانیم» چهارشنبه‌سوری بدون آسیب داشته باشند.

کد مطلب: ۱۵۵۱۸۰۱
لینک کوتاه کپی شد

حسین محمدی‌ثانی در حاشیه همایش پیشگیری از آسیب‌های چهارشنبه‌سوری در دبیرستان نرجس بجنورد در گفت‌وگو با خبرنگار پانا اظهار کرد: «امروز در برنامه پویش «در کنار خانواده می‌مانیم» هستیم که کاری مشترک از حوزه اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری، اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی، سازمان دانش‌آموزی استان و معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان در خصوص چهارشنبه‌سوری است که آسیبی نداشته باشیم.»

وی افزود: «ان‌شاءالله دانش‌آموزان دبیرستان نرجس یک به عنوان سفیران انتقال، موفق باشند و به دانش‌آموزان همسن و سال خودشان در محله و همچنین خانواده خودشان اطلاع‌رسانی و آگاهی‌بخشی کنند تا چهارشنبه‌سوری بدون هیچ آسیبی داشته باشیم.»

محمدی گفت: «سلامتی و بدون آسیب بودن دانش‌آموزان در چهارشنبه‌سوری به عنوان سنت و رسم دیرینه ایرانیان، آرزوی ما است. به امید به اینکه بتوانیم سلامتی را به دانش‌آموزان عزیز هدیه کنیم.»

حجم فایل ویدیویی : ۹.۶۴M مدت زمان فایل ویدیویی : ۰۰:۰۱:۳۶ دانلود فایل
خبرنگار : سینا مشتاقی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار