معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه خبر داد:

آغاز ساخت نخستین واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در تربت حیدریه پس از ۵ سال تأخیر

پیگیری جدی وضعیت مسکن مهر بلاتکلیف

تربت حیدریه(پانا) - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه، از آغاز ساخت نخستین واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان خبر داد و گفت: با پیگیری‌های شورای مسکن شهرستان و هدایت‌های استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و با وقفه‌ای ۵ ساله، اما پس از واگذاری اولین اراضی طرح جوانی جمعیت در اواخر سال گذشته، کار ساخت نخستین واحدهای این طرح از هفته گذشته آغاز شده است.

کد مطلب: ۱۵۵۹۰۳۹
لینک کوتاه کپی شد
آغاز ساخت نخستین واحدهای طرح نهضت ملی مسکن در تربت حیدریه پس از ۵ سال تأخیر

مجتبی شجاعی در گفت و گو با پانا بر تعهد دستگاه‌های اجرایی و مسئولان برای پیگیری حقوق متقاضیان مسکن مهر بلاتکلیف تأکید کرد و افزود:« ما بر آن عهدیم که با تمام توان پیگیری و مطالبه‌گری کنیم.هم فرمانداری و هم مجموعه قضایی شهرستان در تلاش برای رفع چالش‌های کهنه این واحدها هستند و امیدواریم مشکلات متقاضیان نیز مرتفع گردد.»
وی همچنین اعلام کرد:«طبق اعلام اداره راه و شهرسازی شهرستان، کار ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی ویژه مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) از هفته آینده آغاز خواهد شد. همچنین، ساخت ۱۵۰ واحد مسکونی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ویژه مسکن محرومین، نیز به زودی آغاز خواهد شد.»
شجاعی در ادامه خاطرنشان کرد:« با همراهی سیستم قضایی، پیگیری واحدهای مسکن مهری که پیمانکاران در تحویل آن‌ها کوتاهی کرده‌اند، در حال انجام است و فرایند حقوقی آن در مسیر رفع مشکل می‌باشد.»
معاون استاندار همچنین اعلام کرد : «در نیمه نخست امسال، قرعه‌کشی اهدای زمین‌های طرح ملی مسکن ویژه جوانی جمعیت مجدداً انجام خواهد شد. »
وی تأکید کرد:« موضوع مسکن از اولویت‌های دولت است و با تأکید استاندار خراسان رضوی، تمام دستگاه‌های اجرایی استان و شهرستان موظف به پیگیری و تحقق سریع‌تر پروژه‌های مسکن ملی در تربت حیدریه هستند.»

خبرنگار : مهشید مسعود‌نژاد

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار