معاون استاندار و فرماندار ویژه تربت حیدریه:
هوش مصنوعی می تواند ابزاری قدرتمند برای بهبود آموزش و پرورش و شکوفایی پتانسیلهای دانشآموزان شود
آشنایی با هوش مصنوعی، ضرورتی برای آیندهسازان کشور است
تربت حیدریه (پانا) - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه گفت: اگر از هوش مصنوعی به درستی استفاده کنیم، میتواند به ابزاری قدرتمند برای بهبود آموزش و پرورش در کشور تبدیل شود و به دانشآموزان در رسیدن به پتانسیل کامل خود کمک کند.

مجتبی شجاعی در نخستین همایش هوش مصنوعی ویژه دانشآموزان افزود: بر این اساس، مکلفیم ظرفیتهای لازم فکری و فرهنگی را فراهم آوریم و آگاهیهای لازم را در قالب آشنایی دانشآموزان با مبانی این علم و کاربردهای مؤثر آن، و همچنین آسیبهای ناشی از استفاده نادرست از آن، ایجاد کنیم.
وی ادامه داد: این اقدام باید از طریق برگزاری کارگاههای مختلف در این زمینه انجام شود و خوشبختانه بهترین بستر آموزش و پرورش در شهرستان تربت حیدریه با همکاری مرکز رشد پارک علم و فناوری و همچنین آموزش و پرورش شهرستان به عنوان پیشتاز آغاز گردیده و طبق برنامهریزیهای صورت گرفته، استمرار خواهد داشت.»
معاون استاندار همچنین از برگزاری بزرگترین کارگاه آموزشی مبانی هوش مصنوعی ویژه دانشآموزان در اولین روزهای تحصیلی سال جدید خبر داد و گفت:در این همایش، بیش از ۸۰۰ دانشآموز دختر و پسر مدارس شهرستان با ابزارها، الگوریتمها و شیوه عملکرد هوش مصنوعی آشنا شدند.
وی ادامه داد: در این برنامه آموزشی همچنین آینده شغلی مبتنی بر هوش مصنوعی تبیین شد و برای دانشآموزان روشن گردید که چه مشاغلی در معرض خطر هستند و چه فرصتهای شغلی ویژهای بر پایه این تکنولوژی رونق میگیرند.
فرماندار تربت حیدریه در پایان خاطرنشان کرد: دورههای آموزش هوش مصنوعی ویژه دانشآموزان در سطوح سمیناری و کلاسی به همت آموزش و پرورش ادامه خواهد یافت و فرهنگیان و سایر بدنه دولت در شهرستان نیز دوره مبانی را طی خواهند کرد.
آشنایی با هوش مصنوعی،ضرورت امروز در دنیای پرشتاب تکنولوژی
غلامرضا سلیمانی؛ معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تربت حیدریه، گفت:در دنیایی که تکنولوژی با سرعت سرسامآوری در حال پیشرفت است، آشنایی با مبانی هوش مصنوعی نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت است.
وی افزود: این همایش فرصتی است تا دانشآموزان عزیز ما، به عنوان آیندهسازان کشور، مسیر تحصیلی خود را با بینشی عمیقتر و آگاهی بیشتر انتخاب کنند.
وی تأکید کرد:هوش مصنوعی فقط یک فناوری نیست؛ بلکه یک نگاه نو به دنیا، یک ابزار توانمند برای حل مسائل و یک فرصت برای شکوفایی استعدادهای خلاقانه است.
معاون مدیرکل تصریح کرد:هدف اصلی این همایش را آشنایی دانشآموزان مقطع متوسطه اول با مفاهیم پایهای هوش مصنوعی و ایجاد درکی اولیه نسبت به کاربردها و اهمیت این فناوری در زندگی آینده آنها دانست.
وی ادامه داد: ما وظیفه داریم تا دانشآموزان را از همین سنین با این مفاهیم آشنا کنیم تا بتوانند در آینده نهتنها مصرفکننده، بلکه خالق این تکنولوژیها باشند.
سلیمانی همچنین بر اهمیت هدایت تحصیلی هوشمندانه و دقیق تأکید کرد و گفت: شناخت تواناییها، علاقهمندیها و ظرفیتهای ذهنی دانشآموزان، ما را یاری میکند تا آنها را بهدرستی در مسیر رشتههای تحصیلی و در نهایت شغلی هدایت کنیم.
او خاطرنشان کرد: در واقع، ما تلاش داریم که هدایت تحصیلی را از حالت سنتی خارج کرده و به سمت یک رویکرد هوشمند، آگاهانه و مبتنی بر توانمندیها و علایق دانشآموزان ببریم.
سلیمانی افزود: آشنایی با دنیای فناوریهای نوین میتواند افق دید دانشآموزان را گسترش داده و به آنها کمک کند تا انتخابهای تحصیلی بهتری داشته باشند.
در پایان، معاون مدیرکل آموزش و پرورش تربت حیدریه این همایش را نمادی از نگاه آیندهنگرانه این نهاد دانست و ابراز امیدواری کرد :این آغاز، مسیری روشن برای آموزش مبتنی بر فناوریهای نوین و توسعه مهارتهای قرن ۲۱ در میان دانشآموزان باشد.
ارسال دیدگاه