سروقامتان فولاد خراسان برای نیشابور افتخار آفرینی کردند

نیشابور (پانا) - تیم والیبال فولاد خراسان با پیروزی در فینال برابر فولاد مبارکه، قهرمان مسابقات کشوری صنایع معدنی ایران شدند.

کد مطلب: ۱۵۴۷۹۴۹
لینک کوتاه کپی شد

 به گزارش خبرگزاری پانا ؛ تیم والیبال فولاد خراسان با پیروزی مقتدارنه سه بر صفر در فینال مسابقات کشوری صنایع معدنی ایران به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت.

تیم یکدل و باانگیزه‌ی فولاد خراسان که با پیروزی در تمام مسابقات خود به فینال دوازدهمین دوره مسابقات والیبال شرکت‌های تابعه سازمان نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) صعود کرده بود در اسفندماه ۱۴۰۳ در برابر حریف قدرتمند خود، فولاد مبارکه اصفهان، با نمایشی مقتدرانه و تحسین برانگیز با نتیجه‌ی سه بر صفر پیروز شد و جام قهرمانی را بالای سر برد.

سروقامتان فولاد خراسان که با پیروزی در هر سه دیدار خود در مرحله مقدماتی به مرحله حذفی صعود کرده بودند، در دیدارهای یک‌چهارم نهایی و نیمه نهایی به ترتیب برابر تیم‌های خوب و قدرتمند مس کرمان و فولاد سنگان به برتری دست یافته و با شایستگی به فینال مسابقات راه یافته بودند.

شاگردان قاسم زینلی و امیر طیوری در فینال نیز حریف قدرتمند خود را از پیش رو برداشتند و برای دومین سال پیاپی قهرمان مسابقات شدند.

پس از فولاد خراسان تیم‌های فولاد مبارکه و فولاد خوزستان بر سکوهای دوم و سوم ایستادند.

گفتنی است این بازی‌ها در بندرعباس و به میزبانی فولاد هرمزگان به مدت یک هفته برگزار شد و تیم فولاد خراسان با سرپرستی علی رودی و مربی گری قاسم زینلی و امیر طیوری راهی این مسابقات شده بود.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار