معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه:
نیازمند گامی بلند برای نزدیک شدن به سرانه آموزشی کشور هستیم
آیندهسازان این کشور دانشآموزان هستند.
تربت حیدریه (پانا) - معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان تربت حیدریه ضمن ابراز خرسندی از حضور خیرین و مسئولان در همایش نهضت ملی مدرسهسازی به تشریح وضعیت مدرسهسازی در این شهرستان پرداخت.
مجتبی شجاع در حاشیه همایش نهضت ملی مدرسهسازی در تربت حیدریه با اشاره به نیازهای بالای آموزشی در این شهر در گفتوگو با پانا گفت: «مدرسهسازی ما به ۲ بخش تقسیم میشود. بخشی مربوط به تکالیف دولت و دستگاههای خدماترسان است که به خوبی در حال انجام وظایف خود هستند اما با توجه به حجم نیازها ضروری است که خیرین نیز بهصورت مستقیم یا با مشارکت دولت، فضاهای آموزشی ما را تکمیل کنند.»
وی ادامه داد: «سرانه آموزشی ما در حال حاضر ۳.۸ مترمربع است و باید این رقم را به سرانه کشوری که ۸ مترمربع است، نزدیک کنیم. برای تحقق این هدف، نیازمند یک گام بلند و جهش قابل توجه هستیم. اولویت ما باید خیرین بومی و افراد توانمند اقتصادی باشد که میتوانند به صورت مستقل، مدارسی را در شهر تربت و مناطق روستایی احداث کنند.»
فرماندار ویژه تربت حیدریه با اشاره به استقبال خوب خیرین و میهمانان تهرانی و بومی از این همایش افزود: «آموزش و پرورش با همکاری مجمع خیرین مدرسهساز، برنامههای بسیار خوبی را ترتیب داده است. موضوع مشارکت خیرین نیز به این شکل است که ۵۰ درصد هزینه ساخت مدارس توسط خیرین و ۵۰ درصد دیگر توسط دولت تأمین خواهد شد.»
شجاعی خاطرنشان کرد: «در دیداری که با وزیر آموزش و پرورش داشتیم، ایشان وعده دادند که تعدادی کلاس درس برای شهرستان تربت حیدریه در اعتبارات ۱۴۰۳ یا ۱۴۰۴ پیشبینی شود. در مجموع، امروز ۱۲۵ کلاس درس برای شهرستان تربت حیدریه با همکاری خیرین و دولت پیشبینی شده است.»
معاون استاندار افزود: «مجموعه فرمانداری و دستگاههای حاکمیتی نقش تسهیلگر و کمککننده دارند و ما تلاش خواهیم کرد تا سایر خیرین و واحدهای صنعتی را ترغیب کنیم از ظرفیتهای قانونی خود بهرهبرداری کنند.»
وی در ادامه به اهمیت همایشهای آینده اشاره کرد و گفت: «امیدواریم تا پایان سال یک همایش دیگر در مرکز استان مشهد یا تهران برگزار کنیم که نشاندهنده همدلی مردم تربت حیدریه برای توسعه شهرستان باشد.»
شجاعی در پایان تأکید کرد: «آیندهسازان این کشور دانشآموزان هستند. ما باید با سرمایهگذاری بر روی آنها، شرایط مناسبی برای تحصیل فراهم کنیم تا انسانهای آگاه و فاضلی را به جامعه تحویل دهیم. این دانشآموزان میتوانند مسیر ساخت کشور را مهندسی کنند و آیندهای روشن برای ایران بسازند.»
ارسال دیدگاه