معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران خبر داد:
۹۰ درصد مدارس شهر تهران برگزار کننده نماز جماعت هستند
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید براینکه نماز به عنوان یکی از ارکان اصلی دین اسلام، نقش مهمی در شکلگیری هویت نسل جوان دارد، گفت ۹۰ درصد مدارس شهر تهران برگزار کننده نماز جماعت هستند.
![۹۰ درصد مدارس شهر تهران برگزار کننده نماز جماعت هستند](https://cdn.pana.ir/thumbnail/eJMjq6yMko7Y/gjzVaZ-S_20YtK6_oleWnZi7LTjceVfkf-tEjQhhSgVYJkTSbMZ4IZicyAcgRMj-WWFHy9iIp1lNx8-qtxRZcN02dEbH-ZTHk2LahTnJXCUsAIKXaKdntA,,/%D8%B3%DB%8C%D8%AF%E2%80%8C%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF+%D9%85%D9%88%D8%B3%D9%88%DB%8C.jpg)
سیداحمد موسوی در مراسم دوره توانمندسازی ائمه جماعت مدارس تهران که به منظور ارتقای سطح علمی و مهارتی ائمه جماعت مدارس تهران در مجموعه فرهنگی ایوان ری برگزار شد، ضمن تبریک چهل و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: این انقلاب، که با رهبری حکیمانه و الهی امام خمینی (ره) به وقوع پیوست، نه تنها برای ملت ایران بلکه برای تمام دنیای اسلام عزت و افتخار به ارمغان آورد. در این روز بزرگ، ما به یاد شهدای عزیز و بزرگوارمان، روح بلند حضرت امام (ره) و همه کسانی که در راه تحقق این آرمانها جانفشانی کردند، درود میفرستیم.
وی ادامه داد: امروز با وجود تمام مشکلات و چالشهایی که دشمنان ایجاد میکنند، نسل جوان ما با ایمان و امید به آینده، در مراسمهای معنوی شرکت میکند. در مراسم اخیر اعتکاف دانشآموزی، بیش از ۶۰ درصد از حدود صد هزار معتکف، نوجوانان و دانشآموزان بودند. این نشاندهنده این است که برنامههای فرهنگی با قوت در حال پیشرفت است و باید تلاش کنیم این حرکت را ادامه دهیم.
موسوی با ادغان براینکه نماز به عنوان یکی از ارکان اصلی دین اسلام، نقش مهمی در شکلگیری هویت نسل جوان دارد، خاطرنشان کرد: ما در آموزش و پرورش با کلیدواژههای ایمان، امید، نشاط، هویت و خردورزی تلاش میکنیم تا نسل جوان را با ارزشهای اسلامی آشنا کنیم. خوشبختانه، امروز بیش از ۹۰ درصد مدارس شهر تهران نماز جماعت برگزار میکنند که این موفقیت نتیجه همکاری نهادهای فرهنگی و آموزشی است.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با اذعان براینکه ما باید از این فرصتهای گرانبها بهرهبرداری کنیم و با همدلی و هماهنگی بیشتر، زمینههای شکوفایی نسل جوان را فراهم آوریم، خاطر نشان کرد: مراسمهای معنوی در ماههای رجب، شعبان و رمضان، به عنوان فرصتهایی ویژه، میتوانند نقش بسزایی در کاهش آسیبهای اجتماعی ایفا کنند. این مراسمها، فضایی را فراهم میآورند که در آن جوانان میتوانند با ارزشهای والای انسانی و اسلامی آشنا شوند و روحیهی همبستگی و همدلی را در خود تقویت کنند. امید است که با همت همه دستاندرکاران، نسل آینده بتواند با ایمان و امید به آیندهای روشنتر گام بردارد.
ارسال دیدگاه