معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران:

مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن در امر حجاب نیازمند رویکرد جامع و همگانی است

فرهنگ‌سازی در زمینه حجاب و عفاف باید با محوریت تشریح آثار مثبت حجاب و مضرات بدحجابی صورت گیرد

تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با تأکید بر اینکه حجاب به عنوان بخشی از هویت دینی و فرهنگی افراد، نقش مهمی در ایجاد احساس تعلق به جامعه ایفا می‌کند، گفت: مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن در امر حجاب، نیازمند یک رویکرد جامع و همگانی است.

کد مطلب: ۱۵۳۳۳۴۵
لینک کوتاه کپی شد
مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن در امر حجاب نیازمند رویکرد جامع و همگانی است

سید‌احمد موسوی در نشست پاسخگویی به بخشنامه عفاف و حجاب با تأکید بر اهمیت طرح عفاف و حجاب در جامعه به‌ویژه در بین قشر نوجوان و جوان گفت: این طرح به عنوان یک برنامه کلیدی در راستای حفظ ارزش‌های اسلامی و فرهنگی در جامعه مطرح شده است. طرح عفاف و حجاب به دنبال ایجاد محیطی سالم و امن برای دانش‌آموزان و تقویت هویت اسلامی و ملی آنان است و از این رو آموزش و پرورش به عنوان نهاد اصلی تربیت نسل آینده، نقش اساسی در پیاده‌سازی این طرح دارد و ضمن تبیین ارزش‌های عفاف و حجاب باید فضایی مناسب را برای بحث و تبادل نظر در این زمینه فراهم کنیم.

وی ادامه داد: حجاب به‌عنوان بخشی از هویت دینی و فرهنگی افراد، نقش مهمی در ایجاد احساس تعلق به جامعه ایفا می‌کند. این امر نه‌تنها به حفظ ارزش‌های اسلامی کمک می‌کند بلکه می‌تواند به تقویت انسجام اجتماعی و فرهنگی در میان اعضای جامعه نیز منجر شود. بی‌شک هنگامی که افراد با هویت خود آشنا باشند و به آن افتخار کنند، احساس امنیت و تعلق بیشتری نسبت به جامعه خود خواهند داشت.

موسوی ضمن اشاره به تحلیل و بررسی اهمیت حجاب و عفاف در مقابله با تهاجم فرهنگی خاطرنشان کرد: در دنیای امروز، رسانه‌ها به‌عنوان یکی از بزرگ‌ترین ابزارهای دشمنان برای نفوذ فرهنگی و اجتماعی شناخته می‌شوند. این رسانه‌ها با پخش اطلاعات و پیام‌های مختلف می‌توانند تأثیرات عمیقی بر افکار عمومی و هویت فرهنگی جوامع داشته باشند. به همین دلیل، تزریق امید و تقویت باورهای دینی و فرهنگی به جامعه به‌ویژه در زمینه حجاب و عفاف، امری ضروری است.

وی با تأکید بر اهمیت جهاد تبیین در بحث عفاف و حجاب اظهار کرد: جهاد تبیین در زمینه حجاب و عفاف، یک ضرورت مهم فرهنگی است. این مفهوم به معنای تلاش برای روشن‌سازی و تبیین آثار مثبت حجاب و مضرات بدحجابی از دیدگاه‌های مختلف به‌ویژه ادیان توحیدی است. چنین تبیینی می‌تواند کمک کند تا افراد جامعه نسبت به اهمیت حجاب، آگاه شوند و آن را به‌عنوان یک ارزش فرهنگی و دینی بپذیرند.

این مسئول با تأکید بر فرهنگ‌سازی حجاب در جامعه بیان کرد: فرهنگ‌سازی در زمینه حجاب و عفاف باید با محوریت تشریح آثار مثبت حجاب و مضرات بدحجابی صورت گیرد. این فرآیند، نیازمند همکاری نهادهای آموزشی، رسانه‌ها و خانواده‌ها است و در این مسیر با توسل به برگزاری کارگاه‌ها، نشست‌ها و تولید محتوای آموزشی می‌توان به تبیین این مفاهیم پرداخت و آگاهی عمومی را افزایش داد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به تقویت هویت دینی و فرهنگی جامعه از طریق حجاب و عفاف گفت: مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، نیازمند یک رویکرد جامع و همگانی است. با تقویت هویت دینی و فرهنگی از طریق حجاب و عفاف می‌توانیم امید را به جامعه تزریق کنیم و از نسل‌های آینده در برابر تهدیدات فرهنگی محافظت کنیم. این تلاش‌ها نه‌تنها به حفظ ارزش‌های اسلامی کمک می‌کند بلکه موجب تقویت انسجام اجتماعی نیز خواهد شد.

خبرنگار : عطیه چوپانی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار