تبیین مکتب شهید سلیمانی؛ ضرورتی برای نهادینهسازی اندیشههای مقاومت در جامعه است
تهران (پانا) - دبیر جشنواره همایش مکتب مقاومت، مکتب آرمانی با تأکید براینکه تبیین مکتب شهید سلیمانی؛ ضرورتی برای نهادینهسازی اندیشههای مقاومت در جامعه است، گفت این همایش با رویکرد آشنایی و انتقال مکتب شهدای مقاومت به نسل جوان به ویژه دانشآموزان برگزار شدهاست.
کد مطلب:
۱۵۳۱۱۸۵
لینک کوتاه کپی شد
مهدیه کریمی در ابتدای این همایش با تأکید براینکه تبیین مکتب شهید سلیمانی؛ ضرورتی برای نهادینهسازی اندیشههای مقاومت در جامعه است، گفت: امروز در جهان اسلام و بهویژه در جغرافیای کشورهای مقاومت، شهید سلیمانی به عنوان نماد دفاع و مقاومت شناخته میشود. این شخصیت بزرگ، به عنوان یک الگو و مکتب در دل مردم و جوانان ما جای دارد. همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، ملت ایران نشان داده که از خط مجاهدت شجاعانه دفاع و به نمادهای مقاومت عشق میورزد. شهید سلیمانی و مهندس ابو مهدی نه تنها باید به عنوان فردی خاص دیده شوند، بلکه باید به عنوان مکتبی بزرگ و تاثیرگذار مورد توجه قرار گیرند.
وی ادامه داد: در این راستا، دغدغههای مقام معظم رهبری در خصوص تبیین و نهادینه کردن مکتب شهید سلیمانی بسیار حائز اهمیت است. ایشان بر ضرورت برگزاری همایشها و نشستهای علمی مختلف تأکید دارند تا این مکتب بتواند به درستی در جامعه تبیین شود. ماندگاری مکتب شهید سلیمانی باید در بطن جامعه نهادینه و جاری گردد و برای تحقق این هدف، ضروری است که با نگرش علمی به تحقیق و پژوهش پرداخته شود. برگزاری همایشهای علمی پیرامون این مکتب میتواند به آن رنگ و بوی علمی و عقلانی ببخشد و این موضوع خود به ماندگاری آن کمک خواهد کرد.
کریمی با اشاره بر شاخصههای مکتب حاج قاسم، اظهار کرد: شاخصههای این مکتب شامل انقلابیگری، ولایتمداری و استکبارستیزی است. همچنین، فرهنگ ایثار، شهادت، انسانیت، معنویت، یکرنگی، اتحاد و دشمنستیزی نیز از جمله ویژگیهای بارز این مکتب محسوب میشوند. مردم به این شاخصهها نیاز دارند و برای ماندگاری این مکتب، برگزاری همایشها و نشستهای علمی امری ضروری است. هدف کلی ما از برگزاری این همایش نیز تبیین مکتب شهید سلیمانی و شهدای مقاومت با رویکرد علمی و تحلیلهای عقلانی بوده است؛ چراکه بیشک ورود نخبگان و افراد تحصیلکرده جامعه به این عرصه میتواند زمینهساز گسترش و فراگیری نهادینهسازی این مکتب در جامعه باشد و در نهایت به زمینهسازی ظهور امام زمان (عج) کمک کند.
وی با اشاره بر تعداد آثار ارسالی به پویشهای مکتب مقاومت و ستارههای دانش، افزود: خوشبختانه با تلاشهای صورت گرفته و مکاتبات انجام شده، ۶۸ مقاله از سوی فرهنگیان شهر تهران به دبیرخانه همایش ارسال شده است. این مقالات در کمیته علمی بررسی و موضوعات و محورهای مشخصشده برای همایش نیز مورد ارزیابی قرار گرفتند. علاوه بر مقاله، آثار هنری دیگری از جمله ۲۰۱۹ نقاشی، ۸۸ عکس، ۲۰۱ کلیپ و ۱۲۷ دلنوشته نیز به دبیرخانه مربوطه ارسال شده است.
دبیر این جشنواره ضمن ابراز خرسندی از استقبال بینظیر دانشآموزان از پویشهای خلاقانه و هنرمندانه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران، بیان کرد: این دستاوردها نشاندهنده علاقه و توجه جامعه به مکتب مقاومت است و ما را بر آن میدارد تا با جدیت بیشتری در راستای تبیین و نهادینهسازی این مکتب تلاش کنیم. امیدواریم که با برگزاری همایشها و نشستهای علمی، بتوانیم افکار و اندیشههای شهید سلیمانی و سایر شهدای مقاومت را به نسلهای آینده منتقل و آنان را با ارزشهای والای انسانی و دینی آشنا سازیم. بیشک، این تلاشها میتواند راهگشای تحقق آرمانهای والای انقلاب اسلامی باشد.
ارسال دیدگاه