پیام تبریک معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س)
تهران (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش شهر تهران طی پیامی، سالروز میلاد باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س)، روز زن و بزرگداشت مقام مادر را تبریک گفت.
متن پیام سیداحمد موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش شهر تهران به شرح زیر است:
«بسم الله الرحمن ارحیم
فیوضات فاطمه زهرا(سلاماللَّه علیها) به مجموعه کوچکى که در مقابل مجموعه انسانیت، جمع محدودى به حساب مىآید، منحصر نمىشود. «مقام معظم رهبری»
حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها بهعنوان الگوی کامل انسانیت و عصمت، همواره در تاریخ اسلام بهعنوان نماد صداقت، پاکدامنی، فداکاری و ایثار مطرح بودهاند. ایشان با تأسیس پایههای خانواده اسلامی و تربیت فرزندانی چون امام حسن و امام حسین علیهماالسلام، نهتنها نقشی حیاتی در تحکیم بنیانهای دینی ایفا کردهاند بلکه الگویی بینظیر برای زنان در همه زمانها و مکانها هستند.
تاریخ سراسر مباهات ایران اسلامی سرشار از فداکاری و مجاهدت مادران و زنانی است که با تأسی از دخت گرامی پیامبر(ص) و قدرت ایمان در صحنهها و عرصههای مختلف علمی، فرهنگی، اقتصادی، ورزشی، اجتماعی و سیاسی مشارکت، درخشش و همراهی فعالانه داشتهاند و با امید به آیندهای روشن از هیچ کوششی فروگذار نکرده و قهرمانانه در میدان مقاومت و ایستادگی حضوری شجاعانه و فداکارانه داشتند.
مادر در جامعه نهتنها مسئولیت تربیت نسل آینده را بر دوش دارد، بلکه با وجود تمامی مشکلات و دشواریها، همواره بهعنوان منبعی از عشق، محبت، و آموزش در خانواده شناخته میشود. جایگاه مادر در قرآن و سنت پیامبر اسلام بهقدری باعظمت است که در آیه ۲۳ سوره لقمان میخوانیم:
«و قَضی رَبُّکَ أَلّا تَعبُدوا إِلّا إِیّاهُ وَبِالوالِدَینِ إِحسانًا إِمّا یَبلُغَنَّ عِندَکَ الکِبَرَ أَحَدُهُما أَو کِلاهُما فَلا تَقُل لَهُما أُفٍّ وَلا تَنهَرهُما وَقُل لَهُما قَولًا کَریمًا.»
«و پروردگارت مقرر کرده است که جز او را نپرستید و به والدین خود نیکی کنید. اگر یکی از آن دو یا هر دوی آنها به سن پیری رسیدند، به آنان اف نگو و آنان را از خود رنجش نده، بلکه با آنان سخنی شایسته بگوی.»
این آیه بهخوبی نشاندهنده جایگاه والا و حساس مادر در جامعه است. مادران، با پرورش نسلهای آگاه و مسئول، جامعهای سالم و موفق را بنا میکنند.
در نهایت، روز ولادت حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها، فرصتی است برای تجدید عهد با ارزشهای انسانی و اسلامی در ارتباط با زنان، مادران، و دختران. بر همگان لازم است تا در گرامیداشت این ایام، همگان را به احترام و توجه بیشتر به مقام والای زنان و مادران دعوت کنیم و تلاش کنیم تا در جامعهای برابر و عادلانهتر زندگی کنیم.
اینجانب ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا(س)، این میلاد فرخنده و خجسته را به تمامی مادران و بانوان ایران اسلامی به ویژه فرهنگیان معزز تبریک و تهنیت عرض میکنم و آرزومندم که بانوان توانمند و پرتلاش فرهنگی همچون گذشته باانگیزه و با دلی سرشار از مهر با خدمت به دانش آموزان، منشا اقدامات مهم و موثری در جامعه وتعلیم وتربیت فرزندان این مرز وبوم باشند.»
ارسال دیدگاه