استاد و مدرس هنر و نقاشیخط:
هنر زبان مشترک برای آگاهیبخشی و ایجاد تغییرات مثبت در جامعه است
تهران (پانا) - استاد هنر و نقاشیخط، هنر را به عنوان یک زبان مشترک برای ارتباط با اقشار مختلف جامعه و همچنین ابزاری برای آگاهیبخشی و ایجاد تغییرات مثبت در جامعه عنوان کرد.
عظیم فلاح در گفتوگو با پانا به تشریح فعالیتهای خود در زمینه ترویج فرهنگ کتابخوانی و هنر پرداخت و با اشاره به همکاریهای خود با دانشآموزان و معلمان از برنامههای خود برای بهبود وضعیت کتابخانههای مدارس دولتی سخن گفت.
فلاح بیان کرد: «گروهی از هنرمندان را داریم که در جشنوارههای مختلف شرکت کرده و جوایز متنوعی کسب کردهاند. از نوجوانان دانشآموز این گروه، هلیا عظیمی امسال به عنوان نماینده تهران در مسابقه کشوری در اصفهان حضور داشت و با کسب مقام اول نقاشیخط کشور به کار خود پایان داد.»
وی به وُرکشاپی که اخیراً برگزار شده اشاره کرد و گفت: «همین امروز در یک ورکشاپ مفصل به همراه ۳۲ نفر از هنرمندان کارگاه نقاشیخط برای تجهیز یک کتابخانه شرکت کردیم که نتایج خوبی به همراه داشت.»
فلاح افزود: «در مدرسهای که پسرم را ثبتنام کردم، متوجه شدم وضعیت ظاهری مدرسه از نگاه هنری، نیاز به تغییراتی دارد. به همین دلیل تصمیم گرفتم برای بهبود محیط مدرسه و راهروها اقداماتی انجام دهم. در همین راستا حدود ۴۰ مدرسه را با هنر نقاشیخط مزین کردیم و از طرفی برخی از کتابخانهها در مدارس تعطیل هستند و به آنها توجه نمیشود یا مسئول تخصصی حوزه کتاب ندارند و همچنین معلمهای هنر تخصصی هم در این مدارس کم هستند که به همین دلیل تصمیم گرفتیم وارد عمل شویم و در حیطههایی که تخصص داریم تا حد امکان کمک کنیم.»
استاد و مدرس هنر و نقاشیخط به توزیع کتابهای رایگان در قصابی پدرش اشاره کرد و گفت: «در قصابی خود به مدت ۲ سال است که کتابهای رایگان توزیع میکنیم. این کتابها عمدتاً در حوزه هنر و خلاقیت برای کودکان هستند.»
فلاح با اشاره به طرحهای خود برای بهبود کتابخانههای مدارس اظهار کرد: «با ۲ مدرسه شهید فرهادی دخترانه و ایثار پسرانه، همکاری داریم و هدف ما این است که با ایجاد فضایی دلنشین، دانشآموزان را به مطالعه و کتابخوانی تشویق کنیم.»
وی به طرح «هر خانه یک کتاب» اشاره کرد و گفت: «این طرح به والدین این امکان را میدهد که کتابهایی که برای فرزندان خود خریداری کردهاند را به کتابخانههای مدارس اهدا کنند.»
این مدرس هنر با بیان اینکه کتاب، دغدغه من بوده و امسال تصمیم گرفتم که بهطور جدیتری به حوزه کتاب بپردازم، تاکید کرد: «هدف ما این است که با استفاده از هنر و کتاب، آگاهی را در جامعه افزایش دهیم و به ترویج فرهنگ کتابخوانی کمک کنیم. امیدواریم این اقدامات به زودی در سایر مناطق تهران و حتی در سطح ملی گسترش یابد.»
فلاح به اهمیت هنر در زندگی روزمره اشاره کرد و گفت: «هنر میتواند به عنوان یک زبان مشترک برای ارتباط با اقشار مختلف جامعه عمل کند. باید از هنر به عنوان ابزاری برای آگاهیبخشی و ایجاد تغییرات مثبت در جامعه استفاده کنیم.»
این گفتوگو نشاندهنده عزم و اراده قوی فلاح و همکارانش در راستای بهبود وضعیت فرهنگی و آموزشی در مدارس و ترویج کتابخوانی در جامعه است. فلاح با امیدواری به آینده از همه افراد و نهادها دعوت کرد تا در این مسیر به او و همکارانش بپیوندند و با همکاری یکدیگر، فرهنگ کتابخوانی را درحد توان و امکان در جامعه نهادینه کنند.
ارسال دیدگاه