قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی:

نوجوانی عرصه بروز استعدادهاست و نباید آن را تنها به‌عنوان یک دوره خطرناک تلقی کنیم

ضرورت تمرکز بر پیشگیری به جای درمان در مسائل و آسیب‌های اجتماعی

تهران (پانا) - مراسم اختتامیه دوره تربیت مدرس پیرامید عصر امروز با حضور علی فلاحتکار قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی، علی‌نقی یزدان‌پناه مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور تشکل‌های دانش‌آموزی، معاونان و مدیران سازمان و ۷۲ نفر از مربیان سازمان دانش‌آموزی از سراسر کشور در سالن شهیدسلیمانی این سازمان برگزار شد.

کد مطلب: ۱۵۳۲۳۳۰
لینک کوتاه کپی شد
نوجوانی عرصه بروز استعدادهاست و نباید آن را تنها به‌عنوان یک دوره خطرناک تلقی کنیم

علی فلاحتکار، قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی در این مراسم به تبیین مسائل مرتبط با تربیت نسل جدید، اهمیت مربی‌گری و چالش‌های پیش‌رو پرداخت و تأکید کرد که سازمان باید به‌سمت تربیت مربیان جوان حرکت کند.

فلاحتکار با اشاره به آمارهای سنی حضور مربیان در این دوره گفت: بررسی‌های ما نشان داده که حضور نسل دهه شصتی‌ها هنوز پُررنگ‌تر از دهه‌های هفتاد و هشتاد است و این نشان‌دهنده آن است که سازمان در تربیت و جذب مربیان جوان غفلت کرده است. سازمان دانش‌آموزی وظیفه دارد به اندازه ۳۰ سال آینده مربی تربیت کند.

وی همچنین به مسئله آسیب‌های اجتماعی در بین نوجوانان پرداخت و افزود: در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی، باید شناخت دقیقی از مسئله داشت. اگر عینک درستی به چشم نزنیم، راه‌حل‌های ما نیز اشتباه خواهد بود. امروز یکی از چالش‌های بزرگ، درک صحیح از نسل جدید است. نسل‌های جدید، به‌ویژه دهه هشتادی‌ها، آزادی‌خواه‌تر و متفکرتر از نسل‌های قبل هستند و نیازمند رویکردهای تربیتی متفاوتی هستند.

قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی به لزوم تمرکز بر پیشگیری به جای درمان در مسائل و آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد و گفت: نگاه درمان‌محور به مسائل و آسیب‌های اجتماعی اگرچه ضروری است، اما کافی نیست. باید هزینه‌ها و تمرکز خود را روی پیشگیری از آسیب‌ها بگذاریم و برای این منظور، خوشبختانه با حضور دکتر کاظمی، نگاه پیشگیرانه در سیاست‌گذاری‌های آموزش‌وپرورش تقویت شده است.

فلاحتکار گفت: این مسئله هم تهدید و هم فرصت است. اگر از نوجوانان شناخت درستی نداشته باشیم، نمی‌توانیم آن‌ها را برای آینده آماده کنیم. نوجوانی عرصه بروز استعدادهاست و نباید آن را تنها به‌عنوان یک دوره خطرناک تلقی کنیم.

وی در پایان بر نقش مربیان در تربیت نسل آینده تأکید کرد و افزود: مربیان سازمان دانش‌آموزی نقش حیاتی در تربیت نسل جدید دارند. این سازمان یکی از مقدس‌ترین نهادهای کشور است و باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که اعتماد و تربیت نسل جوان در آن به بهترین شکل صورت گیرد.

4U5A5474

علی‌نقی یزدان‌پناه، مشاور وزیر در امور تشکل‌های دانش‌آموزی نیز در مراسم پایانی دوره تربیت مدرس پیرامید، ضمن تقدیر از مربیان و برگزارکنندگان این دوره، بر اهمیت و اثرگذاری فعالیت‌های تربیتی تأکید کرد.

وی با تحسین نظم و شوقی که در برگزاری این دوره مشهود بود، گفت: این حرکت نو و شایسته را به بانیان و دست‌اندرکاران آن تبریک می‌گویم و مطمئن باشید به‌خاطر عشق و اعتقادی که به تربیت فرزندان این مرز و بوم داریم، هیچ‌گاه از تلاش دست برنخواهیم داشت.

یزدان‌پناه با تبیین مفهوم پیشتازی افزود: پیشتازی یعنی صبوری، تلاش، ایثار و دوری از رذایل اخلاقی چون حسد و کینه. شما به‌عنوان مربیان پیشتاز، الگوهای مؤثری برای دانش‌آموزان هستید و ان‌شاءالله به یاری برنامه‌ریزی‌های قائم‌مقام معاون وزیر در سازمان دانش‌آموزی، دوره‌های عالی تربیت مدرس در حوزه‌های مختلف به‌صورت مستمر برگزار خواهد شد.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت جایگاه مربیان پیشتاز گفت: ان‌شاءالله همواره در مسیر تربیت و پیشتازی موفق باشید و بتوانید گام‌های بزرگی بردارید.

 

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار