آزادی اسرای رژیم اسراییل تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد

تهران (پانا)- سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام گفت تحویل اسرای صهیونیست که قرار بود در روز شنبه ۱۵ فوریه ۲۰۲۵ انجام شود، تا اطلاع ثانوی و تا زمان پایبندی اشغالگران به توافق به تعویق خواهد افتاد.

کد مطلب: ۱۵۴۲۶۰۹
لینک کوتاه کپی شد
آزادی اسرای رژیم اسراییل تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد

ابوعبیده، سخنگوی گردان‌های قسام شاخه نظامی حماس در پیامی تلگرامی اعلام کرد: فرماندهی مقاومت طی سه هفته گذشته نقض توافق و عدم پایبندی دشمن به مفاد آن را زیر نظر داشته است؛ از جمله تأخیر در بازگشت آوارگان به شمال نوار غزه، هدف قرار دادن آن‌ها با حملات هوایی و تیراندازی در مناطق مختلف این باریکه و عدم ورود مواد امدادی به اشکال مختلف بر اساس توافق. این در حالی است که مقاومت به تمامی تعهدات خود عمل کرده است.

وی افزود: بر این اساس، تحویل اسرای صهیونیستی که قرار بود در روز شنبه ۱۵ فوریه ۲۰۲۵ انجام شود، تا اطلاع ثانوی و تا زمان پایبندی اشغالگران به توافق و جبران تعهدات معوقه هفته‌های گذشته به تعویق خواهد افتاد.

ابوعبیده گفت: تأکید می‌کنیم که مادامی که اشغالگران به مفاد توافق پایبند باشند، ما نیز به تعهدات خود پایبند خواهیم بود.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار