دانشآموز دبیرستان حضرت معصومه (س) ناحیه ۴ کرج :
بزرگترین آرزویم در شب قدر فرج آقا امام زمان است
کرج (پانا) - دانشآموز پایه نهم دبیرستان هیأتامنایی حضرتمعصومه (س) ناحیه چهار کرج گفت: مهمترین آرزوی من امشب در دومین روز از شبهای قدر کوتاهترین آرزو برای بلندترین حاجتها یعنی اللهم عجل لولیک الفرج است.

ریحانه خوشنویس درگفتوگو با پانا عنوان کرد: «من و خانوادهام در این شبها به مسجد و مراسمات عزاداری میرویم زیرا مهمترین آرزوی من امشب در دومین روز از شبهای قدر کوتاهترین آرزو برای بلندترین حاجتها است یعنی اللهم عجل لولیک الفرج
وی افزود:«از سال پیش تا الان یکی از تغییرات مهمی که در خود احساس میکنم این است که بیشتر تلاش کنم تا سربازی با وفا برای امام زمانم باشم و در این شبهای قدر به این میاندیشم که امام علی (ع) سرشار از ویژگیهای خوب بود و یکی از جذابترین این ویژگیها برای من این است که بسیار بسیار به حق الناس دقت میکردند و همیشه مراقب بودند که خدایی نکرده حق کسی ضایع نشود.»
خوشنویس در پایان گفت :« چه شایسته است در این شبها برای پیشرفت کشور عزیزمان ایران هم دعا کنیم و همدلی لازم را داشته باشیم.»
ارسال دیدگاه