امام جماعت یکی از مساجد کرج:

هدف اصلی قرض‌الحسنه، کمک به نیازمندان و تسهیل مشکلات است

کرج (پانا) - امام جماعت یکی از مساجد کرج گفت: قرض‌الحسنه به عنوان یکی از مهم‌ترین ابزارهای تامین مالی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که هدف اصلی آن کمک به نیازمندان و تسهیل مشکلات اقتصادی مردم است.

کد مطلب: ۱۵۴۹۰۷۶
لینک کوتاه کپی شد
هدف اصلی قرض‌الحسنه، کمک به نیازمندان و تسهیل مشکلات  است

حجت‌الاسلام علی محمدی به مناسبت روز قرض‌الحسنه در گفت‌و‌گو با پانا عنوان کرد: «قرض‌الحسنه علاوه بر کمک به نیازمندان، فواید دیگری نیز دارد. قرض‌الحسنه یعنی قرضی که بدون دریافت هیچگونه بهره یا سودی به شخصی داده می‌شود و خداوند در قرآن کریم می‌فرماید: و کیست که خداوند قرض‌الحسنه دهد تا خدا بر او چندین برابر بیفزاید.»

وی افزود: «قرض‌الحسنه به عنوان یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین ابزارهای تامین مالی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و برای توسعه و ترویج آن نیازمند فرهنگ‌سازی و جلب مشارکت عموم مردم و همچنین حمایت‌های جامعه خیرین، سازمان‌های مردمی و نهادهای حمایتی خواهد شد.»

محمدی اضافه کرد: «سال ۹۸ برای نخستین بار ۱۴ اسفند به عنوان روز ترویج فرهنگ قرض‌الحسنه نامگذاری شد. ۱۴ اسفند، روزی که تاکید بر همین کمک‌های مالی بدون بهره به جامعه معرفی می‌شود. می‌توانیم با انجام کار‌های خیرخواهانه و مشارکت در برنامه‌های قرض‌الحسنه به توسعه فرهنگی و اقتصادی کشور کمک کنیم.»

این امام جماعت بیان کرد: «هدف اصلی قرض‌الحسنه، کمک به نیازمندان و تسهیل مشکلات اقتصادی مردم است. قرض‌الحسنه علاوه بر حل مشکلات‌ فردی باعث تقویت روحیه و تعاون و همبستگی اجتماعی هم می‌شود.»

وی گفت: «پیشرفت اقتصادی بر پایه اصول اسلامی افراد و جوامع کمک می‌کند تا از طریق یک سیستم مالی سالم و اخلاقی به رونق اقتصادی برسند.»

خبرنگار : دانش‌آموز : مینوتا جامه بزرگی

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار