معاون سوادآموزی آموزش و پرورش البرز:

ریشه‌کنی بی‌سوادی در زندان‌ها با آموزش مهارت‌های زندگی محقق می‌شود

کرج (پانا) - معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز گفت: ریشه‌کنی بی‌سوادی در زندان‌ها با آموزش مهارت‌های زندگی و آشنایی با آسیب‌های اجتماعی و مواجهه با آن که در دستور کار سوادآموزی استان قرار گرفته، محقق می‌شود.

کد مطلب: ۱۵۲۰۳۴۰
لینک کوتاه کپی شد
ریشه‌کنی بی‌سوادی در زندان‌ها با آموزش مهارت‌های زندگی محقق می‌شود

نشست معاون سوادآموزی آموزش و پرورش با مسئولین اداره کل زندان‌ها و ندامتگاه‌های استان البرز  به منظور بررسی عملکرد سال ۱۴۰۲ و برنامه‌ریزی برای تحقق حجم ابلاغی سال جاری با حضور ایرج فتاحی (معاون سلامت، اصلاح و تربیت اداره کل زندان‌های استان البرز)، افراسیاب درگاهی (مسئول آموزش اداره کل زندان‌های استان تهران)، غلامعباس زلفی‌گل (مدیر مرکز یادگیری امید ندامتگاه مرکزی) و بهروز ترکی (مدیر مرکز یادگیری محلی اندیشه نو ندامتگاه قزلحصار) در دفتر معاونت سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز برگزار شد.

رویا عسگرپور، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز، هدف از این نشست را ارائه گزارش عملکرد سال ۱۴۰۲ و بررسی و رفع چالش‌ها و مشکلات برگزاری دوره‌های سوادآموزی و مهارت‌آموزی عنوان کرد و افزود: ارائه آموزش‌های لازم به منظور بهبود شرایط زیستی، روانی و اجتماعی زندانیان کم‌سواد و بی‌سواد با استفاده از قابلیت‌ها و توانمندی متقابل سازمانی جهت نیل به اهداف مشترک با تاکید بر ریشه‌کنی بی‌سوادی در زندان‌ها و آموزش مهارت‌های زندگی و آشنایی با آسیب‌های اجتماعی و مواجهه با آن لازم و ضروری است.

وی با اشاره به فعالیت ۲ مرکز یادگیری محلی مشارکتی در ندامتگاه‌های استان گفت: مرکز یادگیری امید در ندامتگاه مرکزی و مرکز یادگیری اندیشه نو در ندامتگاه قزلحصار، خدمات آموزشی، مهارتی و حرفه‌آموزی را به افراد کم‌سواد و بی‌سواد ارائه می‌دهند. همچنین با تعامل خوب اداره کل زندان‌ها در زندان شهید کچویی فردیس هم کلاس‌های سوادآموزی دایر شده است.

معاون سوادآموزی آموزش و پرورش استان البرز تصریح کرد: آموزش سواد پایه در کنار مهارت‌آموزی از عوامل تأثیرگذار در کاهش آسیب‌های اجتماعی است.

عسگرپور ضمن قدردانی از زحمات مسئولین ندامتگاه‌ها در پیگیری و اجرای طرح‌ها و سرانجام‌بخشی به فعالیت‌ها گفت: با گسترش همکاری‌ها می‌توانیم برای سال تحصیلی جدید نیز اهداف مورد انتظار را به خوبی برآورده سازیم.

در بخش دیگری از نشست تخصصی، مفاد مندرج در شیوه‌نامه و توافق‌نامه مربوطه تبیین و اقدام برای شناسایی و جذب مددجویان کم‌سواد و بی‌سواد تحت پوشش اداره کل زندان‌ها در کلاس‌های سوادآموزی، فرایند اجرایی طرح زمانبندی انجام فعالیت، شیوه‌های آموزشی به زندانیان کم‌سواد و بی‌سواد و چگونگی ارائه خدمات آموزشی و مهارتی به گروه سنی ۶۰-۱۰ ساله با استفاده از طرح و برنامه‌های سوادآموزی و بهره‌مندی از ظرفیت این مراکز برای مهارت‌آموزی و حرفه‌آموزی به مددجویان، تشویق مددجویان و اقدامات انگیزشی برای استقبال آن‌ها از برنامه‌های سوادآموزی با هدف توسعه همکاری از دیگر موضوعاتی بود که در این جلسه مشترک مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین ها
آخرین اخبار