سفیر استان البرز در جایزه معلم:
هدف رویداد «جایزه معلم» ایجاد فرصتی برای آشنایی معلمان دغدغهمند و نوآور است
کرج (پانا) - سفیر رویداد بینالمللی «جایزه معلم» در استان البرز گفت: هدف از برگزاری «جایزه معلم» تقویت شأن اجتماعی و تکریم مقام معلم و همچنین ایجاد فرصتی برای آشنایی و ارتباط میان معلمان دغدغهمند و نوآور است.
مهرانگیز خسروپور دارای مدرک کارشناسی کاردرمانی و کارشناسی ارشد مشاوره در مدارس و با ۲۴ سال سابقه خدمت، کاردرمانگر مدرسه استثنایی مهر هشتگرد است که در اولین دوره جایزه معلم به عنوان تنها نماینده استان البرز در جمع ۳۵ نفر به عنوان برگزیده نیمهنهاییحضور داشت.
خسروپور در گفتوگو با پانا بیان کرد: «جایزه معلم، عنوان جایزهای عامالمنفعه و مردمی است که بهطور سالانه توسط بنیاد تعلیم و تربیت برهان و با مشارکت و حمایت افراد و نهادها به یک یا چند معلم اهدا میشود. هدف از برگزاری جایزه معلم، تقویت شأن اجتماعی و تکریم مقام معلم و همچنین ایجاد فرصتی برای آشنایی و ارتباط میان معلمان دغدغهمند و نوآور است.»
وی با بیان معیار و ملاک انتخاب سفیران استانی جایزه معلم افزود: «سفیران استانی شامل ۳۵ نفر از برگزیدگان نیمهنهایی دوره اول جایزه معلم هستند که از استانهای مختلف در این رویداد شرکت کرده و انتخاب شده بودند و در رویدادی که به مدت ۲ روز در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد، حضور داشتند. سفیران استانی برای معرفی بهتر جایزه معلم و آشنایی معلمان با این رویداد از طریق رسانهها و فضای مجازی با بنیاد برهان همکاری میکنند.»
خسروپور عنوان کرد: «جایزه معلم مختص معلمان فعال در کشورهای اسلامی اعم از مسلمان و پیروان ادیان دیگر و همچنین معلمان مسلمان در سراسر جهان است. همه معلمان، مدرسان و مربیانی که در زمینه آموزش و تربیت افراد ۱۸ سال به پایین فعالیت میکنند، میتوانند نامزد دریافت جایزه معلم شوند. مخاطب این جایزه، معلمان مدرسه، مربیان کودکستان، مدرسان آموزشگاه، مربیان تربیتی مدرسه یا مسجد و در واقع تمام نقشهای معلمی را در بخش دولتی، غیردولتی و مردم را شامل میشود.»
سفیر استان البرز در جایزه معلم در رابطه با شرایط شرکت در این طرح گفت: «مهلت ثبتنام از ۱۵ آبان تا ۳۰ آذر ۱۴۰۳ است و اختتامیه رویداد و تقدیر از برگزیدگان نیز بهمن ۱۴۰۳ برگزار میشود که فرد نامزد باید حداقل ۵ سال گذشته در این نقش، سابقه فعالیت داشته و برنامهاش این باشد که حداقل ۳ سال آینده نیز به فعالیت معلمی ادامه خواهد داد و شرکتکنندگان باید سوابق و فعالیتهای خلاقانه خود را در نقش معلم در سامانه «سیمرغ» بارگذاری وثبتنام کنند.»
خسروپور با اشاره به فرآیند داوری جایزه معلم اظهار کرد: «در فرآیند داوری جایزه معلم، معیارهایی از جمله شایستگیهای فردی و حرفهای، نوآوری مسالهمحور در حوزه تعلیم و تربیت، تاثیرگذاری بر زندگی و آینده شاگردان، تعامل سازنده با جامعه محلی در فرآیندهای یادگیری شاگردان و مسائل اجتماعی اثرگذار و الگوساز برای انتخاب معلم برگزیده در نظر گرفته میشود.»
وی اضافه کرد: «در زمینه فراخوان و تبلیغ جهت معرفی جایزه معلم، تحولاتی در این دوره نسبت به دوره قبل ایجاد شده که طرح سفیران استانی، یکی از این برنامهها است.»
خسروپور در رابطه با نحوه ثبتنام در این رویداد گفت: «معلمان برای نامزدی در این جایزه، ابتدا باید در سامانه «سیمرغ» به عنوان عضو جامعه جایزه معلم ثبتنام کنند و با انتخاب گزینه «معلم هستم و میخواهم نامزد جایزه معلم شوم» در انتهای صفحه فراخوان ثبتنام به سامانه سیمرغ منتقل شوند. در این سامانه پس از وارد کردن شماره تلفن همراه و تکمیل اطلاعات اولیه، عضو جامعه جایزه معلم و همچنین رویداد دومین دوره جایزه معلم میشوند که با ثبتنام اولیه در سامانه سیمرغ، پیامکی ارسال میشود که حاوی پیوند فرم نامزدی جایزه معلم است و با تکمیل آن، معلم وارد فرآیند داوری میشود.»
این معلم افزود: «سامانه سیمرغ، بستری است که توسط جایزه معلم برای آشنایی نامزدها و تقویت تعاملات حرفهای آنها فراهم شده و فعالیت در این سامانه، تاثیری در فرآیند داوری جایزه معلم ندارد.»
وی ادامه داد: «افراد میتوانند معلم دیگری را که فکر میکنند شرایط شرکت در این رویداد را دارد معرفی کنند. برای این کار باید در انتهای صفحه فراخوان با انتخاب گزینه «میخواهم معلمی را نامزد جایزه معلم کنم» مشخصات معلم مورد نظر خود را ثبت کنند. با تکمیل این فرم، پیامی از سوی دبیرخانه برای معلم معرفیشده ارسال و از ایشان دعوت میشود که با مراجعه به صفحه فراخوان، اطلاعات خود را در بخش «معلم هستم و میخواهم نامزد جایزه معلم شوم» تکمیل کند.»
سفیر استان البرز در رویداد بینالمللی «جایزه معلم» در خصوص جوایز این طرح اظهار کرد: «میزان جایزه معلم هر ساله بر اساس مبلغ تأمینشده تعیین خواهد شد. در دومین دوره مشابه دوره اول مبلغ جایزه ۱۰ میلیارد ریال است.»
ارسال دیدگاه