فعال جهادی عرصه سوادآموزی:
سواد از عوامل اصلی ارتقای کیفیت زندگی است
کرج (پانا) - فعال جهادی عرصه سوادآموزی استان البرز با ۷۳ سال سن، سواد را از عوامل ارتقای کیفیت زندگی دانست و گفت :یکی از سیاستهای نوین نهضت سوادآموزی، حرکت به سمت کار جهادی است و امیدواریم شاهد توسعه انواع دانش در کشور باشیم.
معصومه عطاریان، مادر ۸ فرزند و دارای ۷۳ سال سن که قریب به ۴۰ سال است به عنوان آموزشدهنده نهضت سوادآموزی فعالیت میکند در گفتوگو با پانا اظهار کرد: «از سال ۱۳۶۳ فعالیت خود را در نهضت سوادآموزی آغاز کردم. در مکانهای مختلف تدریس انجام میدادم و روزی به این نتیجه رسیدم که کلاس خود را داشته باشم تا بتوانم زمان بیشتری در اختیار نوسودان قرار دهم و اکنون در مسجد امام علی(ع) مهرشهر مشغول آموزش هستم.»
عطاریان افزود: «همیشه این فکر در ذهن من بود که "کسانی که سواد ندارند، چگونه زندگی میکنند؟" و این یکی از دلایلی بود که باعث شد آموزش به افراد بیسواد و کم سواد را شروع کنم و همیشه این را به نوسوادان میگفتم که حتی اگر سواد کمی هم داشته باشید، اثرات مثبت آن در زندگیتان بسیار شگرف است.»
فعال جهادی عرصه سوادآموزی بیان کرد: «در دورهای که نقش سواد دیجیتال برجسته است، رابطه مستقیم سطح سواد با کیفیت زندگی محرز است و میزان آن در زندگی افراد بینهایت تاثیرگذار است. واضح است که ارتقای سطح سواد در گونههای مختلف مانند سواد مالی، سواد عاطفی، سواد رسانهای و ... اثرات مثبتی همچون افزایش قدرت درک نیازها، هیجانات و مدیریت آنها، توانایی درک اطرافیان، قدرت برقراری ارتباط موثر در اجتماع، توانایی استفاده از دانش روز دنیا برای آسان کردن زندگی، توانایی تربیت درست فرزندان، توانایی تجزیه و تحلیل اطلاعات و اخبار و دیگر مزیتها را به دنبال دارد.»
عطاریان با بیان اینکه برای از بین بردن بیسوادی در جامعه و تشویق افراد بیسواد و کمسواد به فراگیری سواد، نیاز است که تمام افراد جامعه دست به دست هم دهند، افزود: «تبلیغات مناسب، تخصیص بودجه و تجهیزات مناسب باید صورت گیرد و خیرین و نیروهای جهادی باید پا به این عرصه بگذارند تا این مهم صورت گیرد. بسیار خوشحال هستم که افرادی را آموزش دادم و در اجتماع، افراد موفقی شدند و قطعا به مسیر خود ادامه خواهم داد.»
خبرنگار: الناز فخری
ارسال دیدگاه