معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز:
رمز موفقیت شهیدان رجایی و باهنر خدمت خالصانه به مردم بود
کرج (پانا) - معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز گفت: در قضیه حکمرانی و مسئولین تراز، نام ۲ شهیدان رجایی و باهنر میدرخشد و کماکان درخشان هستند؛ زیرا رمز موفقیت آنان خدمت خالصانه و مخلصانه به مردم بود.
سردار فتحاللهی در گفتوگو با پانا عنوان کرد: «در قضیه حکمرانی و مسئولین تراز، نام شهیدان رجایی و باهنر میدرخشد و کماکان درخشان است و دلیل آن خصوصیات اخلاقی خاصی است که در آن زمان از این ۲ شهید صادر شده که برای امروز ما هم کماکان الهامبخش است.»
وی افزود: «اگر بخواهیم از ویژگیهای این ۲ شهید که امروز به این ویژگیها به شدت نیاز داریم، اشاره کنیم، انگیزههای جدی آنان برای خدمت بود. هرگونه بروکراسی، ساختار و سازوکاری که میخواست مانع ایجاد کند از جلوی پای خود بااراده برمیداشتند و این روحیه خدمت و مردمی بودن و ارتباط جدی با مردم باعث شده بود که تمام موانع زایدی که باعث میشد آنها نتوانند خدمت را به کف جامعه برسانند از جلوی پای این ۲ شهید عزیز برداشته میشد.»
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز گفت: «شهیدان رجایی و باهنر در زمان خدمتشان گرفتار این نبودند که در کدام ساختمان، کار میکنند. مثلا؛ شهید رجایی، ساختمان یک مدرسه را انتخاب کرد و همان جا وزارتخانه و ساز و کار مدیریتی را برپا کرد و آنجا محل کار و فعالیت ایشان شد. آنان گرفتار این نبودند که میز من باید بزرگ باشد، صندلی من باید بهترین باشد و میزهایی که معمولاً خیلیها را گرفتار خودش میکند را نداشتند. بنابراین چون آن انگیزههای خدمت داشتند و روحیه مردمی با این شهیدان عجین شده بود، توانست همه زوایدی که مانع خدمت آنها میشد را کنار بزنند و بتوانند خالصانه و مخلصانه به مردم خدمت کنند.»
فتحاللهی افزود: «به نظر بنده، امروزه به این روحیه و سبک زندگی به شدت نیازمندیم. این ۲ شهید میتوانند در این زمینه الگوی ما باشند. یک جملهای هم شهید رجایی دارند که به نظر من برای امروز ما خیلی الهامبخش است. ایشان میفرمایند «تا کی باید زندگینامه بخوانیم؟ بیایید طوری زندگی کنیم که دیگران زندگینامه ما را بخوانند.» معنی و مفهوم این جمله این است که ما باید خودمان به سمتی برویم و جوری زندگی کنیم که زندگی ما تابلویی از ایثار و شهادت و فداکاری و خدمت باشد و از نظر من این ۲ شهید میتوانند الگو و یک خط و مشی و راهنمایی برای تمام مسئولان باشند.»
وی اضافه کرد: «دلیل توجه ویژه این ۲ شهید به محرومان این بود که خودشان محروم بودند. یعنی آنها محروم زیستن را فقط در کتابها نخوانده بودند بلکه خودشان محرومیت کشیده و چشیده بودند؛ زیرا محرومیت، چشیدنی است و کسی که محرومیت را چشیده و باورهای جدی به خداوند و معاد داشته باشد نمیتواند شبی راحت بخوابد و پیش خود به محرومان و پابرهنهها و کسانی که شبها از گرسنگی نمیتوانند بخوابند، فکر نکند.»
دانشآموزخبرنگار: شایان ابراهیمی
ارسال دیدگاه