همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبههای برتر کنکور سراسری 97 برگزار شد
تهران (پانا) - همایش علمی تجلیل از نخبگان و رتبههای تکرقمی کنکور سراسری 97، به همت بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) در مرکز همایشهای برج میلاد تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی همایش تجلیل از نخبگان و رتبههای تکرقمی در این همایش که نخبگان و خانوادههای آنها، اساتید و مسئولان آموزشی دانشگاهها، چهرههای ماندگار علمی کشور، خیرین مدرسهساز، مسئولان کتابخانهها، ناشران و رسانهها حضور داشتند، ۱۲۸ دانشآموز رتبه برتر و تکرقمی مناطق و سهمیهها در کنکور سراسری ۹۷ در گروههای تجربی، انسانی، هنر، ریاضی و زبان، قدردانی شدند.
محمدرضاحافظی، رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور در این همایش با بیان اینکه خیرین ما ۶۵۰ هزار نفر در کشور و حدود یک هزار نفر در سراسر جهان هستند گفت: بنیاد قلمچی به طور جدی در این زمینه فعال است.
وی با اشاره به فعالیتهای بنیاد علمی آموزشی قلمچی(وقف عام) در دانشگاهها گفت: این مجموعه دانشجویان علاقهمند و تلاشگری که به دلیل نبود توانایی مالی نمیتوانند ادامه تحصیل دهند را شناسایی کرده و بورسیه میکند تا این سرمایهها در کشور برکت و اثر وجودی داشته باشند که این راه خداست و مسیر سازندگی است.
حافظی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه حرکت خودمان را نه تنها در داخل کشور بلکه در سراسر جهان بسط و توسعه دادهایم اظهار کرد: حدود ده درصد ملت ایران در کشورهای دیگر اقامت دارند، با توجه به این موضوع اقدامهایی را در کشورهای دیگر آغاز کرده و ایرانیان را در آنجا تشویق به تاسیس مدارس ایرانی و توجه بیشتر به فرهنگ بومی کردیم تا با استفاده از معلمان ایرانی در آن مدارس، دانشآموزان با ملیت و زبان مادری خود بیگانه نشوند.
وی گفت: رهبری نیز بر پدیده مقدس مدرسهسازی و حمایت از امر تحصیل علم و دانش تاکید کرده و آن را امری مقدس و ارزشمند دانستهاند.
رئیس جامعه خیرین مدرسهساز کشور در عین حال بیان کرد: کشوری که آموزش و پرورش موفقی داشته باشد در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی نیز موفق و سربلند خواهد بود.
همچنین کاظم قلمچی واقف و متولی بنیاد علمی آموزشی قلم چی(وقف عام) در این مراسم با طرح این پرسش که آیا قهرمانان زاده میشوند یا ساخته میشوند سخنرانی خود را آغاز کرد و به ارائه توضیحهایی در این زمینه پرداخت.
وی به تفاوت نابغهها و قهرمانان اشاره کرد و افزود: قهرمانان ساخته میشوند و این موضوع مهمی است که باید تاکید و توجه بیشتری روی آن داشت و بر روی سرمایههای انسانی سرمایهگذاری کرد.
وی با بیان این که برخی هوش و استعداد را صرفا عامل موفقیت رتبههای برتر میدانند، خاطرنشان کرد: موفقیت رتبههای برتر حاصل تلاش مستمر و نقش موثر پدران و مادران و معلمان است.
وی همچنین به طولانیترین تحقیق در مباحث انسانی که تاکنون بر روی هفتاد هزار نفر از لحظه تولد تاکنون انجام شده است اشاره کرده و افزود: نتایج بسیار جالبی از این تحقیق به دست آمد که مهمترین آن به نقش مهم والدین اشاره میکند و نشاندهنده تاثیر اولیا در موفقیت فرزندان دارد.
وی افزود: عواملی مثل صحبتکردن و گوشدادن، با گرمی برخورد کردن با دانشآموزان، یاددادن حروف و اعداد، بردن آنها به سفر و دیدارها و کتابخواندن برای فرزندان بسیار مهم است.
بنابراین گزارش، پدیده امسال را میتوان درخشش و تداوم موفقیت دانشآموزان استثنایی دانست.در همین راستا ۱۶ دانش آموز استثنایی(نابینا، کم بینا، نیمه شنوا و جسمی حرکتی) که با دانش آموزان منطقه ۳ رقابت کردند و موفق به کسب رتبههای زیر هزار شدند، مهمان این جشن بودند.
در میان دانشآموزان رتبهبرتر و تکرقمی، ۲۵ دانش آموز بورسیه بنیاد علمی آموزشی قلمچی(وقف عام) حضور داشتند که ۴ نفر از آنان روستایی بودند؛ همچنین امسال این جشن میزبان یک دانشآموز روستایی با رتبه ۲ منطقه از توابع شهرستان سراوان در استان سیستان و بلوچستان بود.
امسال دانشآموزان تهرانی مجددا توانستند رتبههای برتر کشوری را به دست آورند و با ۱۹ رتبه تک رقمی در جایگاه نخست قرار بگیرند.
همچنین تبریز، اصفهان و کرج بیشترین رتبههای تک رقمی را از میان شهرستانها داشتند؛ نکته جالب توجه اینکه تبریزیها برای دومین سال متوالی توانستند این افتخار را نصیب خود کنند.
علاوه بر این، تربت حیدریه توانست با ۳ رتبه تکرقمی همچون سالهای گذشته جایگاه خود را حفظ کند و قائن نیز با ۴ دانشآموز بیشترین رتبه منطقه ۳ را به خود اختصاص داد؛ بندرعباس هم برای نخستینبار، دو رتبه کشوری کسب کرد.
امسال پسران بیشترین رتبههای برتر را به خود اختصاص دادند و توانستند گوی سبقت را از دختران بگیرند و پیشتاز این میدان باشند.
یکی از نکتههای قابل توجه اینکه امسال ۵۴ دانشآموز تکرقمی حتی بدون یک جلسه غیبت در آزمون های برنامهای از قهرمانان حاضر در جشن بودند.
ارسال دیدگاه