مجری اولین نمایشگاه بینالمللی رباتیک و فناوریهای برتر ایران:
تجارت مبتنی بر فناوریهای نوین موجب تولید سرمایه در آینده میشود
تهران (پانا) – تجارت مبتنی بر فناوریهای نوین، دسترسی به تکنولوژیهای پیشرفته در عرصههای مختلف صنعتی، پزشکی و کشاورزی موجب ایجاد تغییرهای مهمی میشود و میتوان از آن به عنوان فرصتی با ارزش برای ساخت سرمایه درآینده استفاده کرد.
علیرضا غلامی، مجری اولین نمایشگاه بینالمللی رباتیک و فناوریهای برتر ایران در نشستی خبری با بیان اینکه اولین نمایشگاه بینالمللی رباتیک و فناوریهای برتر ایران از ۹ تا ۱۲ آبان در محل نمایشگاه بینالمللی شهرآفتاب برگزار میشود، گفت: به دلیل مشکلات ناشی از تحریم روابط کشور با دنیا محدود شده است و حوزه فناوری نیز از این محدودیتها بی نصیب نمانده است و اولین نمایشگاه بینالمللی رباتیک و فناوریهای برتر ایران فرصتی است تا بتواند ارتباطات بینالمللی در این حوزه را تقویت کند.
وی با بیان اینکه تشویق بخشهای مهم صنعتی کشور به استفاده از تکنولوژیهای نوین از اهداف این نمایشگاه است، گفت: در حوزههای مختلف آموزشی، پزشکی، تجهیزات، خانگی امکان فعالیت دارد و در بخش تقاضا بازار بزرگی وجود دارد که میتواند کیفیت تولید صنعتی را افزایش داده و هزینههای تولید را نیز کاهش دهد.
غلامی عنوان کرد:با حمایت مرکز فناوری اطلاعات ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات از ۱۹۲ شرکت کشور دعوت به عمل آمده است. همچنین شرکتهای مطرحی از کشورهای دانمارک، چین و امارات به این نمایشگاه دعوت شدهاند.
وی ادامه داد: در بخش علمی نمایشگاه نیز از ۱۶ دانشگاه مطرح کشور دعوت به عمل آمده است تا به عنوان حامی علمی حضور داشته باشند.
مجری اولین نمایشگاه بینالمللی رباتیک و فناوریهای برتر با اشاره به نقش صنایع رباتیک در توسعه بسیاری از صنایع گفت: فعالسازی صنایعی که به خاطر مشکلات تولید نیمهتعطیل هستند در دستور کار شرکتهای تامینکننده قرار گرفته است تا شرکتهای سرمایهگذاردر این زمینه تولیدات خود را برای عرضه به این صنایع ارایه دهند.
وی با بیان اینکه ۸۶ درصد صنایع در ژاپن رباتیک هستند، گفت: با این وجود نرخ بیکاری در این کشور کمتر از ۳ درصد است بنابراین استفاده از رباتها و فناوریهای نوین نه تنها اشتغال را از بین نمیبرد بلکه تولید اشتغال جدید خواهد کرد و با خلق ثروت رفاه بیشتری را برای مردم یک کشور فراهم خواهد کرد.
غلامی با بیان اینکه صنایع هایتک به راحتی قابلیت عمومیسازی دارند، گفت: افزایش سرعت تولید موجب کاهش هزینهها میشود.
محمدرئوف قادری، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاههای شهرآفتاب نیز در ادامه گفت: توسعه کشور در همه زمینهها نیازمند آن است که ایدهها و برنامهها انعکاس داده شود و این فرصت را فراهم کرد تا ضعفها و قوتها دیده شود در این میان نمایشگاهها و از جمله نمایشگاه رباتیک و فناوریهای نوین این فرصت را برای فعالان این بخش فراهم خواهد کرد.
وی ادامه داد: اولین نمایشگاه بینالمللی فناوری و رباتیک ایده جدیدی است. قطعا برداشتن گامهای نخست در این زمینه سخت است اما فعالیتهای خدماتی و اقتصادی به سمتی و سویی در حرکت است که به جای انسانها رباتها قادر باشند خدمات لازم را ارایه دهند.
قادری با بیان اینکه تکنولوژی مهمترین عامل توسعه کشورها در دنیای کنونی است، اظهار کرد: با وجودآنکه جوانان و ان جی اوها در حوزه تکنولوژی و دانش فناوری پیشرفتهای قابل توجهی داشتهاند اما در حوزه بهرهبرداری در این حوزه ضعیف عمل شده است و نمایشگاه فرصتی است تا توانمندیهای کشور به معرض نمایش گذاشته شود.
وی با بیان اینکه تاکنون ۶۰ نمایشگاه در شهرآفتاب برگزار شده است، اظهار کرد: اگر بتوان کشورها را به حضور در این نمایشگاه دعوت کرد میتوان زمینه رقابت و تولید بیشتر محصولات را نیز فراهم کرد. حوزه فناوریهای نوین نیازمند فرهنگ سازی و آموزش است تا بتوان از آن در توسعه کشور به خوبی بهرهبرداری کرد.
ارسال دیدگاه